• 148.941 films
 • 8.190 series
 • 24.982 seizoenen
 • 547.083 acteurs
 • 323.747 gebruikers
 • 8.484.963 stemmen
Avatar
 
banner banner

Château Planckaert - Seizoen 1 (2020-2021)

3,88 4 stemmen

Show titel: Château Planckaert

Afleveringen: 12

Speelduur: 7 uur en 03 minuten

Met: Eddy Planckaert, Christa Planckaert en Junior Planckaerts

Oorsprong: België

Datum van release: zondag 6 september 2020

Eerst uitgezonden op: één (België)

 • On Demand:

 • Videoland Bekijk seizoen 1 via Videoland
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Château Planckaert

Pater familias Eddy Planckaert wilde altijd al een charmante chambre d'hôtes in Frankrijk starten. Om die droom te verwezenlijken, kocht de hechte familie een kasteel in Frankrijk. Er is echter nog heel wat werk aan dit uitgebrand château. De familie wordt gevolgd tijdens de ingewikkelde uitdaging om het kasteel op te knappen, en om te toveren tot de verlangde chambre d'hôtes.

Afleveringen Seizoen 1 (2020-2021)

 1. 1. Een Nieuw Hoofdstuk Begint voor de Familie Planckaert

  6 september 2020 (33 minuten)

  In de winter van 2019 begint voor de familie Planckaert een nieuw hoofdstuk in hun leven. Na het emotionele verjaardagsfeest van Stephanie trekt de ganse familie met vier aanhangwagens en een vrachtwagen vol werkmateriaal naar hun château in Frankrijk. Met de start van de kasteelrenovatie begint Eddy's ultieme droom eindelijk vorm te krijgen: opnieuw met zijn hele gezin samenwonen. Al blijkt niet iedereen uit de familie dezelfde toekomstvisie te delen...

 2. 2. Francesco en Magali Hebben Groot Nieuws te Melden aan de Familie

  13 september 2020 (35 minuten)

  Mémé Clara, de 93 jaar oude moeder van Christa, krijgt voor het eerst het kasteel van haar dochter te zien. Al snel wordt duidelijk dat er nog heel wat werk voor de boeg is en dus steken de mannen de handen uit de mouwen. Eddy, Christa, Magali en Stephanie gaan zichzelf en hun toekomstplannen voorstellen bij de Franse burgemeester en Junior wordt zwaar op de rooster gelegd over zijn liefdesleven. Tijdens het avondmaal hebben Francesco en Magali groot nieuws te melden aan hun familieleden.

 3. 3. Ook in België Moet Er Gebouwd Worden

  20 september 2020 (35 minuten)

  Brand in Château Planckaert! Heel de familie wordt uit bed gezet om de uitslaande schouwbrand te bedwingen. Na deze bewogen ochtend haasten de mannen zich om een nieuwe verdieping in het kasteel te betonneren en terug te keren naar België. Daar wordt alles in gereedheid gebracht om meer dan 60 gasten te ontvangen in de chambre d'hôtes van de familie en werken de mannen aan hun ander bouwproject: vier nieuwbouwhuizen die af moeten.

 4. 4. Ook ten Huize Planckaert Slaat Corona Hard Toe

  27 september 2020 (34 minuten)

  Ook ten huize Planckaert slaat corona hard toe. Naast de financiële gevolgen voor het familiebedrijf, is ook de persoonlijke tol zeer zwaar. Eddy en Christa hebben het moeilijk bij het missen van hun kleinkinderen en richten zich volledig op Junior, die blijkt met hormonale problemen te kampen nu de lockdown van kracht is. Gelukkig kan hij zich met Francesco focussen op een zijproject. Ze proberen de verroeste Amerikaanse schoolbus aan de praat te krijgen en in te richten als vakantieverblijf.

 5. 5. Na de Lockdown Kan de Renovatie van het Kasteel Hervat Worden

  4 oktober 2020 (35 minuten)

  Na de lockdown bereidt de familie zich voor op de heropening van hun chambre d'hôtes. Francesco en Magali ontvangen opnieuw gasten, Stephanie en Christopher ontpoppen zich tot immomakelaar en Junior heeft groot nieuws over zijn liefdesleven. Na meer dan vier maanden niet in Frankrijk te zijn geweest, kan de renovatie van hun kasteel hervat worden. Helaas is er al snel de zoveelste tegenvaller: de heftruck vat vuur. De vrouwen aanvaarden dat samenleven met een Planckaert nooit saai zal zijn...

 6. 6. Juniors Jeugddroom Gaat in Vervulling

  11 oktober 2020 (36 minuten)

  Eddy, Stephanie en haar kroost genieten van quality time in hun favoriet café. Wanneer de tienerzwangerschap van Stephanie ter sprake komt, wordt bij Eddy een gevoelige snaar geraakt. En terwijl de vrouwen moeite hebben om de roeiboot op de vijver te krijgen, ontpoppen de mannen zich tot echte kraanoperatoren. Voor zijn 28e verjaardag, gaat Juniors jeugddroom in vervulling. Maar dat cadeau krijgt hij niet zomaar. Hij moet eerst een hilarische opdracht vervullen vooraleer hij zijn beloning krijgt.

 7. 7. De Chambre d'Hôtes Wordt Feestelijk Heropend

  18 oktober 2020 (35 minuten)

  Niet alles loopt van een leien dakje in Château Planckaert. De kleinkinderen moeten afscheid nemen van een overleden diertje en krijgen zo een belangrijke levensles. Op de werf wordt hard doorgewerkt om de tweede verdieping op te bouwen. De werkzaamheden zijn niet zonder gevaar en Junior wordt het slachtoffer van een ongeval met pijnlijke gevolgen. Gelukkig kan hij op de goede zorgen van de vrouwelijke Planckaertleden rekenen. Terug in België wordt de grote heropening van de chambre d'hôtes voorbereid en dat alles volgens de ingevoerde coronamaatregelen.

 8. 8. De Mannen op de Werf Kampen met een Wespenplaag

  25 oktober 2020 (35 minuten)

  Op de werf hebben de mannen te kampen met een wespenplaag. Gelukkig heeft de creatieve Planckaert-clan voor alles een innovatieve oplossing. Francesco leert zijn puberende zoon Devon over de bloemetjes en de bijtjes, terwijl Junior dan weer eerder last heeft van vlinders. Zijn nieuwe liefde Shana komt voor het eerst langs om kennis te maken met de familie. De hele bende doet haar best om Shana zo goed mogelijk te ontvangen. Al doen ze dat uiteraard in geheel eigen stijl...

 9. 9. Hoe Hebben Shana en Junior Elkaar Leren Kennen?

  1 november 2020 (34 minuten)

  Shana maakt nader kennis met de Planckaert-clan. Hoe hebben zij en Junior elkaar leren kennen en ziet ze een eventuele verhuis naar Frankrijk zitten? Francesco's zoon Devon koopt zijn eerste motor, een belangrijk moment in de opvoeding van elke Planckaert-man. Christopher en Stephanie krijgen dan weer bezoek van Christophers ouders. Schoonmoeder Lynn voelt Stephanie aan de tand over hun toekomstplannen en Christophers vader Bart, aannemer van beroep, inspecteert de werken van zijn zoon.

 10. 10. De Hele Familie Steekt de Handen uit de Mouwen

  8 november 2020 (38 minuten)

  De druk om het dak van het kasteel dicht te krijgen, wordt steeds groter. Gelukkig wordt het gebouw in de steigers geplaatst en komt de ganse familie helpen om de derde verdieping af te werken. Voor de kinderen is het een hoogdag wanneer de nieuwe motors getest worden en ze samen kamperen op het Franse domein. Bij de oudste Planckaert, mémé Clara, wordt de zorg steeds intenser en Christa neemt daarom een drastisch maar noodzakelijk besluit...

 11. 11. De Familie Viert het Robijnen Huwelijk van Christa en Eddy

  15 november 2020 (38 minuten)

  Christa en Eddy zijn bijna 40 jaar getrouwd en dat willen de kinderen vieren met een verrassingsfeest. Als cadeau zijn ze op zoek naar een 2 pk'tje, de lievelingsauto van Christa. Christopher maakt zich zorgen dat de werken aan het kasteel te traag vorderen, maar is blij verrast als hij na het afwerken van de derde verdieping gehuldigd wordt door Eddy. Omdat iedereen op het feest er piekfijn moet uitzien, gaan de vrouwen naar de dichtstbijzijnde stad om kleren te kopen. Op de dag van de huwelijksverjaardag worden Christa en Eddy dwingend weggestuurd en hebben de overgebleven Planckaerts een dag tijd om het robijnen huwelijksfeest in elkaar te steken.

 12. 12. De Hele Familie Wordt met Verstomming Geslagen

  1 januari 2021 (35 minuten)

  De feestdagen verlopen in deze lockdown totaal anders dan normaal bij de familie. De chambres d'hôtes zijn gesloten, maar dat betekent bij de Planckaerts niet dat er veel gerelaxt wordt. Christa en Eddy hebben hun handen vol met de zorg voor hun nieuwe huisgenoot mémé Clara. Devon en Francesco restaureren de oude schoolbus bij de rivier en zien in Shana en Junior de ideale testpersonen. Maar er is ook een verrassing van formaat die de hele familie met verstomming slaat...

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.