• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.274 gebruikers
  • 8.985.754 stemmen
Avatar
 
banner banner

Code van Coppens - Seizoen 1 (2019)

3,25 8 stemmen

Alternatieve titels: Code van Coppens - De Belgen, The Way Out

IMDb beoordeling: 7,7 (51)

Afleveringen: 9

Speelduur: 7 uur en 30 minuten

Met: Staf Coppens, Mathias Coppens en Lieven Scheire

Oorsprong: België

Datum van release: woensdag 30 oktober 2019

Eerst uitgezonden op: VTM (België)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Code van Coppens

Spannende uitdagingen en straffe stunts. Zo kennen we de broers Coppens. Nu steken ze speciale kamers vol wetenschappelijke puzzels, proeven en opdrachten die hun bekende vrienden tot een goed einde moeten brengen. Welk bekend gezicht kraakt de Code van Coppens?

Afleveringen Seizoen 1 (2019)

  1. Aflevering 1

    30 oktober 2019 (50 minuten)

    In de eerste aflevering van Code van Coppens nemen Jonas Van Geel en Jelle Cleymans het op tegen Sandrine André en Kürt Rogiers. Beide duo's komen terecht in een creepy ziekenhuis. Hun opdracht: 'Red tante Rita uit de handen van een totaal losgeslagen chirurg'. Lukt het hen om haar op tijd buiten te krijgen? En redden ze daarmee niet enkel haar maar ook zichzelf?

  2. Aflevering 2

    6 november 2019 (50 minuten)

    Vandaag komen twee bekende duo's terecht op een plek vol angst en verderf. Mathias en Staf sluiten vier BV's op in een kamer waar de geest van een verdwenen meisje nog lustig ronddwaalt. Niels Albert en zanger Christoff nemen het op tegen Charlotte Timmers en Olga Leyers. Welk duo is het koelbloedigst en geraakt als eerste uit deze huiveringwekkende kamer?

  3. Aflevering 3

    13 november 2019 (50 minuten)

    Collega's Jeroen Meus en Wim Lybaert en tortelduifjes Jens Dendoncker en Lauren Versnick zijn uit een gevangenis-transport ontsnapt en terecht gekomen in Bank Coppens. De duo's hebben maar één doel voor ogen: een kostbare diamanten ring stelen. Enige probleem, ze hangen met kettingen en boeien aan elkaar vast. Omzeilen ze alle obstakels? En wie bemachtigt het snelst de ring uit de streng beveiligde kluis?

  4. Aflevering 4

    20 november 2019 (50 minuten)

    Staf en Mathias sluiten hun oudste broer Maarten en hun neef Dieter Coppens op in het huis van een gevaarlijke serial killer. Geraken ze levend buiten of blijven ze voor altijd vastzitten? De broers hopen alleszins dat Dieter en Maarten de eer van de familie hoog houden. Al zal dat niet zo simpel zijn. Want hun tegenstanders Jelle De Beule en Guga Baùl gaan tot het uiterste om als eerste te ontsnappen uit de gruwelijke krochten van de moordenaar.

  5. Aflevering 5

    27 november 2019 (50 minuten)

    Staf en Mathias sturen vier bekende collega's op Expeditie Coppens, richting zuidpool. Sam De Bruyn en Laura Tesoro willen net als Vincent Banic en Bab Buelens als eerste uit een verlaten labo op Antarctica ontsnappen. Al 34 jaar is er niemand levend buiten geraakt. Lukt het de duo's wel om de koude te trotseren en via een steile ijsberg de weg naar de vrijheid te vinden?

  6. Aflevering 6

    4 december 2019 (50 minuten)

    Koen Wauters is door Staf en Mathias samen met zijn vrouw Valerie De Booser opgesloten in een streng bewaakte gevangenis. Koen in een dwangbuis en Valerie met de handen geboeid op de rug. Hun opponenten Sean Dhondt en Laura Tesoro zijn hetzelfde lot beschoren. Wie bijt in het zand? En wie graaft zich een weg richting het vrije leven daarbuiten?

  7. Aflevering 7

    11 december 2019 (50 minuten)

    Olga Leyers, Sam De Bruyn, Dina Tersago en Ann Van Elsen krijgen van Staf en Mathias de opdracht de wereld te redden van een nucleaire ramp. Hiervoor moeten ze afdalen in een levensgevaarlijke kernreactor. Kunnen ze de mensheid vrijwaren van een grote catastrofe? Wie slaagt er als eerste in de uraniumstaven naar buiten te krijgen? Wie wordt de held van de dag?

  8. Aflevering 8

    18 december 2019 (50 minuten)

    Ruth Beeckmans, Charlotte Timmers, Sven De Ridder en Rob Vanoudenhoven ontpoppen zich tot ware avonturiers. Ze gaan op zoek naar aanwijzingen in een kamer vol slangen en spinnen. De vrouwen nemen het op de tegen de mannen. Wie is het dapperst? Wie raakt het snelste buiten en in welk team schuilt een ware Indiana Jones?

  9. Aflevering 9

    25 december 2019 (50 minuten)

    Staf en Mathias blikken terug op de grappigste en spannendste momenten van de eerste reeks.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.