• 9.377.375 stemmen

Bagels & Bubbels - Seizoen 1 (2015)

Alternatieve titel: Bagels & Bubbels: Zij Hoort Bij Mij

Afleveringen: 8

Speelduur: 5 uur en 20 minuten

Ontwikkeld door: Assi Azar

Met: Egbert Jan Weeber, Bracha van Doesburgh en Halina Reijn

Oorsprong: Nederland

Datum van release: dinsdag 7 april 2015

Eerst uitgezonden op: Net 5 (Nederland)

• Videoland Bekijk seizoen 1 via Videoland
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Bagels & Bubbels

Wat gebeurt er als een simpele bakkersjongen verliefd wordt op een internationaal superster? De romantische comedy 'Bagels & Bubbels: Zij Hoort Bij Mij' volgt het onmogelijke liefdesverhaal van twee jonge mensen met een compleet ander leven. De beroemde Noa en de simpele Rick leren elkaar door een speling van het lot kennen. Kan hun liefde haar jetsetleven, zijn bescheiden afkomst, hun exen en de media uiteindelijk overwinnen?

Afleveringen Seizoen 1 (2015)

1. 1. Niets dan de Waarheid

7 april 2015 (40 minuten)

Rick wordt ten huwelijk gevraagd door Vanessa, maar hij twijfelt en zegt 'nee'. Beroemdheid Noa ziet het allemaal gebeuren en neemt hem mee op sleeptouw door de stad voor een onvergetelijke nacht.

2. 2. Aan een Zijden Draadje Hangen

14 april 2015 (40 minuten)

Noa’s manager nodigt Rick uit voor een date met Noa, maar hij krijgt haar tijdens de date amper te spreken.

3. 3. Kaapstad

21 april 2015 (40 minuten)

Na aandringen van haar manager gaat Noa eten met de zoon van een filmproducent. Rick redt Noa op het juiste moment van de jongen, en de twee brengen de nacht samen door.

4. 4. Een Hollandse Avond

28 april 2015 (40 minuten)

Noa komt eten bij de familie van Rick en het gezin wil zich perfect voordoen, waardoor er ingewikkelde leugens ontstaan. Noa's manager wil dat ze een afspraakje maakt met Boaz, een miljonair.

5. 5. Vanessa Probeert het Opnieuw

5 mei 2015 (40 minuten)

Rick vraagt Vanessa met hem te trouwen, ondertussen is Noa van de trap gevallen en wordt ze uitgenodigd om met Boaz naar Toscane te gaan.

6. 6. Rick in de Schijnwerpers

12 mei 2015 (40 minuten)

Er verschijnt een foto van Noa en Rick in de krant, maar zij zijn niet de enigen die met de media-aandacht worden geconfronteerd.

7. 7. Lex Almighty

19 mei 2015 (40 minuten)

Rick en Noa blijven een dagje samen thuis, maar dit wordt verstoord wanneer de politie langskomt. Vanessa gaat samenwerken met Lex, en breekt Danny nu eindelijk door?

8. 8. Het Aanzoek

26 mei 2015 (40 minuten)

Rick vertrekt naar Brazilië om onder te duiken. Onderweg naar het vliegveld wordt hij tegengehouden door Vanessa. Zij biecht op dat ze alles in scene heeft gezet om hem en Noa uit elkaar te drijven.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.