• 9.374.112 stemmen

Iedereen Is Gek op Jack - Seizoen 1 (2011)

Show titel: Iedereen Is Gek op Jack

Afleveringen: 13

Speelduur: 5 uur en 25 minuten

Ontwikkeld door: Philip Rosenthal

Met: Beppie Melissen, Jeroen van Koningsbrugge en Linda de Mol

Oorsprong: Nederland

Datum van release: zaterdag 26 februari 2011

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

• Videoland Bekijk seizoen 1 via Videoland
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Iedereen Is Gek op Jack

Het koppel Barbara en Jack vormt een doorsnee gezin samen met de drie kinderen. Ze wonen in Almere naast de ouders van Jack, die te pas en te onpas hun privéleven is binnenlopen. Jacks broer Marco is bijna veertig en woont na zijn scheiding weer bij zijn ouders. Hij benijdt Jack en geniet wanneer zijn broer en vrouw ruzie hebben.

Afleveringen Seizoen 1 (2011)

1. 1. Coby's Ballen

26 februari 2011 (25 minuten)

Barbara leert hoe ze gehaktballen moet maken volgens het recept van Jacks moeder Coby. Jack vindt de ballen van zijn moeder echter, tot woede van Barbara, nog steeds het lekkerst.

2. 2. Wachten

5 maart 2011 (25 minuten)

Jack klaagt dat Barbara altijd zoveel tijd besteedt met opmaken, dat hij steevast op haar moet wachten als ze uitgaan. Barbara zegt dat ze de volgende dag op tijd in de auto zal zitten, maar wanneer ze toch te laat is, rijdt Jack alleen weg. In de loop van de avond bekruipt hem het gevoel dat hij dat beter niet had kunnen doen.

3. 3. Het Huwelijk

12 maart 2011 (25 minuten)

Jack en Barbara blikken terug op hun huwelijk terwijl ze willen gaan dansen.

4. 4. De Blikopener

19 maart 2011 (25 minuten)

Jack en Barbara maken ruzie om een blikopener.

5. 5. De Brief

26 maart 2011 (25 minuten)

Barbara organiseert een feestje voor haar vriendinnen. Coby stuurt alles echter in het honderd. Hierop stuurt Barbara een brief naar Coby.

6. 6. Bedgeheimen

2 april 2011 (25 minuten)

Coby is verbaasd als Barbara, Sterre, seksuele voorlichting geeft.

7. 7. Scheiding

9 april 2011 (25 minuten)

Barbara's ouders hebben besloten om te gaan scheiden.

8. 8. De Ring

16 april 2011 (25 minuten)

Jack ontdekt dat er in de verlovingsring die hij Barbara heeft gegeven een nep-diamant zit.

9. 9. Het Maandelijkse Monster

23 april 2011 (25 minuten)

Barbara heeft regelmatig last van het premenstrueel syndroom en kan Jack dan niet uitstaan.

10. 10. Het Blik

30 april 2011 (25 minuten)

Barbara is er ten onrechte van overtuigd dat ze het favoriete koekblik van Coby al weken geleden had teruggegeven. Als het blik opduikt, wringen Jack en Barbara zich in allerlei bochten om het ongemerkt te retourneren.

11. 11. Keukenrollen

7 mei 2011 (25 minuten)

Jack vindt dat hij nooit mag meebeslissen, maar als hij dan zonder hulp van Barbara boodschappen doet en iets te eten maakt, gaat het mis.

12. 12. Oudere Vrouw

14 mei 2011 (25 minuten)

Barbara's ouders zijn gescheiden en komen op visite. Barbara's vader neemt zijn nieuwe vriendin mee.

13. 13. Bij Jou of Bij Mij

21 mei 2011 (25 minuten)

Coby trekt in bij Jack en Barbara na een ruzie met Ton.

avatar van WB

WB

Zeer slap aftreksel van Everybody Loves Raymond. Niet grappig gewoon.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik ben niet bekend met het Amerikaanse origineel, maar het grootste probleem hier was inderdaad dat er te weinig te lachen viel. Je merkt wel wanneer iets grappig behoort te zijn, maar het is een beetje ongemakkelijk dat je er dan met een neutrale gezichtsuitdrukking naar zit te kijken. Ik kwam iig niet veel verder dan af en toe een flauwe glimlach. Ik vind Jeroen normaal gesproken wel een sympathieke gast, maar hier kon ik niet veel mee.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Lijkt mij eerder: Linda de Mol is gek op Jeroen van Koningsbrugge.