• 9.378.301 stemmen

M'n Dochter en Ik - Seizoen 1 (1995)

Show titel: M'n Dochter en Ik

Afleveringen: 13

Speelduur: 6 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Joop van den Ende

Met: Edwin de Vries, Maarten Wansink en Marleen Scholten

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 6 maart 1995

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot M'n Dochter en Ik

Simon ten Cate heeft een reclamebureau en sinds de dood van zijn vrouw zorgt zijn huishoudster Jeltje voor zijn dochter Christien. Zijn schoonmoeder Nel komt geregeld langs om zich met van alles te bemoeien. Op zijn werk valt zijn collega Dirk Vogelzang hem vaak lastig met geklaag over diens slechte huwelijk.

Afleveringen Seizoen 1 (1995)

1. 1. Ik Hou van Jou

6 maart 1995 (30 minuten)

Iedereen is ongerust en Nel mist haar uitje omdat Simon zonder bericht langer voor werk in Frankrijk is gebleven. Aan Simon de taak de gemoederen bij een ieder weer te sussen.

2. 2. Oprechter Trouw

13 maart 1995 (30 minuten)

Nel vindt dat Simon aan de vrouw moet. Zij weet nog een leuk iemand uit zijn verleden. Simon heeft dat meisje echter slecht behandeld en schaamt zich wanneer hij haar ontmoet.

3. 3. Als de Kat van Huis Is

20 maart 1995 (30 minuten)

Dirk is alleen thuis en is vastbesloten de bloemetjes buiten te zetten en uit te gaan met een vrouw. Volgens Simon kost hem dit zijn huwelijk, maar Dirk wil er niets van horen.

4. 4. Hulp in Huis

27 maart 1995 (30 minuten)

Nel wil weer aan het werk gaan. Simon en Dirk rillen bij het idee Nel de hele dag op kantoor te hebben. Misschien kan ze voor Simon en Chris zorgen nu Jeltje op vakantie is?

5. 5. Therapie

3 april 1995 (30 minuten)

Simon moet een manier zien te vinden om er achter te komen waar Chris op woensdagmiddag naartoe gaat. Volgens haar lerares moet ze dan altijd naar de psychiater.

6. 6. Ecologie

10 april 1995 (30 minuten)

Een opdrachtgever komt net binnen op het moment dat Simon, Dirk en Chris een liedje voor zijn eventuele campagne zingen. Hij is direct om en geeft hen de opdracht.

7. 7. Elvis de Pelvis

17 april 1995 (30 minuten)

Simon en Dirk moeten voor een klant die kalkoenen verkoopt een campagne bedenken. Dirk verkleedt zich als kalkoen, maar helaas loopt het allemaal niet zoals gepland.

8. 8. Katjesspel

24 april 1995 (30 minuten)

Tijdens het joggen komt Simon een mooie doch afstandelijke vrouw tegen. Plots geraakt hij te water en wordt ziek. Wanneer de dokter komt, blijkt het die vrouw te zijn.

9. 9. Lange Vingers

1 mei 1995 (30 minuten)

Nel heeft eigenhandig een zakkenroller gepakt en ze wil zelf een zware straf voor hem verzinnen. Simon krijgt telefoon dat Chris is opgepakt voor winkeldiefstal. Denkt Nel er nu nog zo zwaar over?

10. 10. De Jeugd van Tegenwoordig

8 mei 1995 (30 minuten)

Simon wil niet dat Chris met het meisje, dat haar zo nadelig inspireert, naar een concert gaat. Ze halen hem over om als chaperon mee te gaan.

11. 11. Amerika

15 mei 1995 (30 minuten)

Dirk voelt zich gepasseerd wanneer hij via via hoort dat Simon een baan in Amerika overweegt. Hij biedt gelijk de baan van Simon aan iemand anders aan.

12. 12. Over de Kop

22 mei 1995 (30 minuten)

Willen ze hun bedrijf van de ondergang redden, dan moeten Nel, Simon en Dirk tegemoet komen aan de wel heel speciale wensen van een klant. En dit blijkt niet mee te vallen.

13. 13. Vakantie

29 mei 1995 (30 minuten)

Chris en Simon durven elkaar niet te vertellen dat ze liever met een ander op vakantie gaan. Jeltje moet met haar vader mee terug naar Friesland om te trouwen.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.