• 9.370.338 stemmen

Daan258

Thx.

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

Ik ben Roy en ik ben een filmolist Ik ben 32 jaar en kom uit Zoetermeer. Ben al vanaf kinds af aan een grote film/serie liefhebber. Ik ben ook op movie-, music- en gamesmeter te vinden onder renzoroy, ook al zit ik op de laatste 2 genoemde zelden. Alle blurays, dvd's, vhs tapes en digitale bestanden bij elkaar opgeteld bestaat mijn film collectie uit meer dan 5000 films die allemaal georganiseerd staan op alfabet. behalve mijn vhs collectie, die zitten momenteel in dozen. Ook heb ik heel wat series in bezit op verschillende media en ik ben ook nog eens een grote muziekliefhebber met een ruime platen, cd en mp3 collectie... Zelf heb ik ook een jaar lang een montage en film opleiding gevolgd bij Open Studio in Amsterdam en monteer ik zo nu en dan wat zelf gefilmd materiaal aan elkaar van vakanties en verjaardagen van mij en mijn vrienden. Maar genoeg over mij... De volgende...?

Welkom allemaal

Shaky

Even voorstellen, wel zo netjes

Ik ben Rob, al een tijdje actief op Moviemeter (Shaky) en nu ook hier op Tvmeter. Groot liefhebber van alles wat met films en tvseries te maken heeft, nog meer met muziek maar laat ik daar maar niet op in gaan nu want dan stop ik niet meer

Leuk om alle kennismakingsberichten te lezen hier, we komen elkaar vast nog wel eens op de sites tegen.

Groet!

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

Shaky schreef:

Groet!

Dat heb ik ook, dan zit je vast ook op music meter

Shaky

Hey Tomtommer, nee daar heb ik me bewust nog niet aan gewaagd. Misschien toch maar eens doen in de vakantie

avatar van JustMike

JustMike

Hallo mensen, ik ben Mike en ik ben een groot fan van tv-series. Om de een of andere reden houd ik niet meer zo van films en kijk ik liever een aflevering. Ik zit ook op de andere meter-sites, maar ben het meest actief op gamesmeter.

Mijn series houd ik altijd op een andere site bij, maar dit is volgens mij wel een leuke plek om meningen achter te laten en discussies te hebben over series. Op series-vlak ben ik momenteel bezig met het laatste seizoen van Flashpoint.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Welkom poisongirl, veel plezier op de site toegewenst .

avatar van Maiky_mm

Maiky_mm

Na lange overwegingen heb ik me toch ingeschreven op TvMeter. Ik ga het gewoon eerlijk zeggen: ik ben geen serieliefhebber. Ze noemen me dan ook wel de Veldhovense serieverachter.

Goed, dat is natuurlijk sterk overdreven. Zo erg is het nou ook weer niet. Maar ik ben duidelijk van het filmkamp. Soms, héél soms, lijkt een serie me interessant genoeg om er tijd in te investeren. En dan kan ik daar best enthousiast over zijn Maar dan moeten ze wel van héle goede huize komen.

Mijn top 10 is overigens, op de nummer 1 na, niet heel specifiek. The X-Files blijft een persoonlijke favoriet, en Supernatural is de meest meeslepende serie die ik heb gezien, maar de series in de rest van het lijstje kunnen best van plaats gewisseld worden. Ze zijn wat mij betreft stuk voor stuk uniek en onvergelijkbaar. Kon ik ze allemaal maar op 1 zetten

brawljeff

Welkom Biosguru! Wellicht dat je door deze site wat meer series leert kennen en waarderen. Supernatural is in ieder geval al een pareltje

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Veel plezier op de site toegewenst

avatar van Miszmi

Miszmi

Welkom en veel plezier toegewenst! Mogelijk kom je hier nog enkele leuke series tegen die je toch een kans zou willen geven en ik sluit mij volledig bij Jeff aan: met Supernatural heb je toch al wel een pareltje te pakken.

avatar van Maiky_mm

Maiky_mm

Bedankt allemaal ^^ Fijn om hier ook wat Supernatural-liefhebbers te zien!

avatar van hilversum3_mm

hilversum3_mm

Goeiedag iedereen.

Mijn naam is Danny, alias Hilversum3.

momenteel ben ik niet echt een serie aan het volgen, maar ik vind het gewoon leuk om recensies te lezen en om soms ook om te schrijven.

Welkom Danny!

Veel plezier hier Danny.

avatar van hilversum3_mm

hilversum3_mm

Hartelijk Dank, Ik ben bezig om de Animatie serie Thundercats uit de jaren 80 toe te voegen (seizoen 1 ), maar vind het best lastig om de afleveringen te vertalen.

avatar van GoodOldJack

GoodOldJack

Hallo eenieder, ik ben Rob, zit ook op moviemeter onder de naam Goodoldjack (en heb me ooit ook op gamesmeter ingeschreven geloof ik al is dat een slapend account ben ik bang ), ben dus naast een filmliefhebber ook best wel een serie liefhebber, met speciale voorliefde voor alles wat met crimi te maken heeft, en ook wel het Vlaamse werk. Ben afgestudeerd als communicatiewetenschapper en (hopelijk) in september ook als journalist, en ben momenteel bezig met sollicitatie bij de politie (rekening houdend met men vooropleiding). Ben daarnaast ook een groot sportliefhebber. En ga proberen hier regelmatig wat te posten en als het even kan dit weekend ook wat series toe te voegen .

avatar van Esteban

Esteban

Welkom, have fun.

Shaky

Hallo Rob, veel plezier op deze site!

Welkom beste Rob

brawljeff

Leuk om te lezen, Rob. Je bent van harte welkom!

avatar van GoodOldJack

GoodOldJack

Bedankt allen .

avatar van jakkepoes_mm

jakkepoes_mm

Zal ik ook maar eens van wal steken. Mijn naam is Jan. In den beginne was ik een echte filmliefhebber omdat ik met een serie geen geduld had om een week te wachten op het volgende deel. Nu kijk ik graag series in één of 2 dagen uit als het meezit. En er zijn nu ook veel meer (goede) series als pakweg 20 jaar geleden. Daarbij heeft internet ook geholpen uiteraard. Tevens ben ik ook een muziekliefhebber. Ik ging, toen opa nog wat jonger was, meer naar concerten dan naar de bioscoop.

Ik zit ook op moviemeter met een andere naam. Op boekmeter met dezelfde naam. Op musicmeter, mijn eerste en grootste liefde ben ik door wat misverstanden niet meer welkom maar hopelijk ooit weer wel.

Tevens heb ik soms een rolletje in wat reclamefilmpjes en ben ik met mijn werk wel eens gefilmd voor AT5 maar dat wil ik jullie besparen.

Op Tvmeter kan ik mijn ei kwijt met wat oude series die ik er op heb gezet en ik probeer mijn steentje bij te dragen aan de site.

Welkom beste Jan Skreener

avatar van brajoapau

brajoapau (moderator series)

Nu ik (sporadisch) eens wat series toevoeg op de site zal ik me ook maar even kort voorstellen. Mijn naam is Paul en ben al ruim vijf jaar crewlid op musicmeter. Verder wil ik toch even duidelijk stellen dat het geen zin heeft om me te contacteren over specifieke gevallen op musicmeter, want daarvoor heb ik me niet ingeschreven op tvmeter, wel om mijn steentje trachten bij te dragen om de site zo compleet mogelijk te maken.

Welkom, Paul!

Shaky

Welkom Paul. Voeg gerust naar hartenlust toe, stem op series en laat berichten achter bij de verschillende seizoenen. Dompel je onder in de serie-wereld hier op TvMeter.

avatar van jakkepoes_mm

jakkepoes_mm

brajoapau schreef:

Hoi Paul

Dat is en was ook altijd mijn streven geweest op de andere sites. Als alle neuzen dezelfde kant op staan en we elkaar in onze waarden laten moet dat lukken. Iemand die niet in staat is een fout te maken is tot niets in staat zegt een oud Chinees spreekwoord.

H. T. 2.0

Aloha bekende en onbekende!

Terug van weggeweest. Bloed kruipt waar het niet gaan kan wordt er altijd gezegd. De

site heeft zich na anderhalf jaar afwezigheid mooi ontwikkeld zie ik. Maar dat kan ook

niet anders met een grote groep toegewijde leden. Jullie mogen trots op elkaar zijn, dat

meen ik serieus

Zo, nu eerst even dikdik55 van zijn toevoeg-troon afstoten (werk aan de winkel)!!!

Een prima grap voor op de vroege ochtend

Leuk om terug te zijn en ik hoop jullie allen zo nu en dan/hier en daar te spreken.

Mooie dinsdag allemaal.

Toedeloe,