• 9.371.629 stemmen

Sitcoms

Esteban schreef:

Mja ... Zo kan je in principe de definitie of standaard houvast van eender wat gaan negeren en er je eigen ding van maken natuurlijk. Of dat nog ergens op slaat is dan maar de vraag. Zo zie ik het.

Het is eigenlijk al volledig ingeburgerd op TvM en Imdb - en dan wordt het iets op zichzelf staands, naast natuurlijk de oorspronkelijke definitie. 'Short' is ook zo'n 'genre', dacht ik later nog aan.

kos schreef:

De Cosby Show is de sitcom of all sitcoms.

Sorry hoor, maar hier ben ik het absoluut niet mee eens.

Ooit gehoord van Fawlty Towers, Cheers, The Lucy Show om maar eens wat ouwetjes te noemen.

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

tinus tonijne The Lucy Show? Ik denk dat je I Love Lucy bedoeld

Cosby show vond ik geen reet aan. Ik kom uit 84 en ben opgegroeid met Fresh prince, Full house, Family ties, Growing pains en Married with children. In de 90's Friends, 3rd rock from the sun en King of Queens. Dat blijven voor mij mijn nostalgische favorieten sitcoms

renzoroy_mm schreef:

tinus tonijne The Lucy Show? Ik denk dat je I Love Lucy bedoeld

Nee, ik bedoel The Lucy Show. Ja, I Love Lucy was ook een sitcom rondom die roodharige malloot, evenals Here's Lucy.

Zo populair, dat ze niet een, maar liefst drie shows op haar naam had.

Wat ik me nog herinner, zijn de volgende sitcoms. Stenen tijdperk of prehistorie voor sommigen hier, denk ik.

avatar van Esteban

Esteban

Van The Dick Van Dyke Show heb ik spijt dat ik het nooit heb meegemaakt. Wat een ongelooflijk fijne en grappige man is dat toch.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Panta Rei_mm schreef:

Sommige series moeten nog op de site

Panta Rei_mm schreef:

Sorry hoor, maar hier ben ik het absoluut niet mee eens.

Fawlty Towers is echt geen sitcom volgens mij. Cheers was tegelijkertijd met Cosby Show denk ik, maar net wat minder populair (niet bij mij overigens).

ZAP!

Waarom zou het (FT) geen sitcom zijn?

stinissen schreef:

Sommige series moeten nog op de site

Ik ga The Brady Bunch s1 wel even doen.