- Home
- De Site - Algemeen
- correctieverzoekjes
correctieverzoekjes
Miszmi
Goede Tijden, Slecht Tijden zou de tijd moeten staan op 22 minuten in plaats van 30. Voor degene die er tijd en zin in heeft, het houdt je even bezig!
Done
Goed bezig zo op de vroege ochtend!
HALVE TAMME. (moderator series)
Ik zit nog vol met nachtelijke adrenaline
Jordy
Wel jammer dat het systeem om mensen zelf te vragen lopende seizoenen up-to-date te houden, niet echt lijkt te werken. Er zijn nu ruim 40 seizoenen met incomplete gegevens.
Heeft iemand een suggestie wat we hier mee moeten? Misschien meer zichtbaar maken op een of andere manier. Of wellicht is het een motivatie, dat de toevoeging op jouw naam komt als je (het meerdendeel van de) plotomschrijvingen invoert
stinissen (crew series)
Misschien is het een idee om een sterretje achter de serie te plaatsten en als er dan plots beschikbaar zijn in het Nederlands zou je ze kunnen toevoegen,
joolstein
WIE O WIE kan mij helpen om bij de serie Aquarius - Seizoen 2 (2016) de plots te vinden voor aflevering 8 While My Guitar Gently Weeps. Ik zelf kan het plot van de aflevering nergens vinden
! Terwijl de uitzenddatum 28 juli 2016 was?
Miszmi
! Terwijl de uitzenddatum 28 juli 2016 was?
Data moeten aangepast worden. Laatste aflevering was 14 juli, ergens in augustus gaat het verder. Let daarbij wel op dat er gisteren bekend is gemaakt dat de serie verplaatst wordt naar de zaterdagen, veel websites lopen daar dus nog mee achter en hebben niet de correcte informatie.
stinissen (crew series)
Wie kan deze top serie corrigeren en zou het willen doen? https://www.tvmeter.nl/season/rejection/2592
Miszmi
De correctieverzoekjes blijven oplopen, toch wel het dringende verzoek om deze aan te gaan vullen! Als men hulp nodig heeft bij vertalen, is dat geen enkel probleem. Dat kan hier gevraagd worden, in een ander topic waar het thuis kan horen of waar dan ook. Mocht er een verzoekje in de lijst staan van een serie die jij kijkt, maar je vergeet het steeds te corrigeren: in overleg kan een serie ook op iemand anders zijn naam gezet worden. Hierdoor krijg jij dan dus de melding dat er een aflevering voorzien moet worden van een plot.
Mocht je eens wat tijd over hebben, kijk dan eens door de lijst of er een serie is die je wel even zou willen corrigeren. Voor de mensen die prima Nederlands en Engels kunnen, is het een kwestie van een paar minuten. Ik werk er geregeld wat weg, maar het heeft gewoonweg geen zin als er iedere week weer een nieuwe aflevering komt. Tevens vind ik persoonlijk het vertalen wat lastiger bij een serie die ik zelf niet volg, aangezien een bepaalde zin meerdere betekenissen kunnen hebben.
Uiteraard is het geen verplichting om andermans serie te gaan corrigeren, maar het zou wel heel erg prettig zijn als die lijst zo spoedig mogelijk wat afzakt (muv de series die nog niet zijn uitgezonden of pas heel kort natuurlijk).
Mocht je nou wel eens series toevoegen, maar geen behoefte hebben om het bij te houden: voeg ze dan alsjeblieft niet toe! Het is niet de bedoeling dat anderen uiteindelijk opdraaien voor jouw plots.
Jordy
Inderdaad, jammer dat dit niet zo goed lijkt te werken. Heb hier op technisch vlak toch zoveel mogelijk aan gedaan om dit proces goed te laten verlopen.
Ik heb er ook niet echt een oplossing voor, behalve dan om lopende seizoenen niet meer toevoegbaar te maken, wat me natuurlijk ook niet gewenst lijkt
HALVE TAMME. (moderator series)
Ik zal gewoon het oude systeem hanteren, heb je een correctie open staan dan kan
je niet meer toevoegen totdat de correctie afgehandeld is. Misschien is het een idee
om het toevoegen op slot te gooien en dat wij eerst met zijn allen even netjes alle
correcties wegwerken?
stinissen (crew series)
Trailer werkt niet Gidseltagningen - Seizoen 1 (2017)
Esteban
IMDB heeft het ondertussen ook aangepast, met enige vertraging. De eerste 4 afleveringen van "The Toys that Made Us" zijn voortaan "Seizoen 1". De vier laatste afleveringen, die ook van volgorde veranderde, zijn nu "Seizoen 2". Kan dit aangepast worden? Thanks.
Grand hotel per seizoen moeten er veel afleveringen bij gedaan worden. ??
nazlirose, daar lijkt het inderdaad op wanneer je op Netflix kijkt, maar zij hebben de 39 afleveringen opgeknipt (en bewerkt) tot 66 afleveringen. In werkelijkheid zijn het er maar 39.
Shaky
Ja klopt. Helaas doet Netflix dit trouwens wel vaker.
jarno1975 (Moderator series)
Hoi, Mac Hammer Fan Heino badfans69 Slater 1AngryMan
Zouden jullie weer eens een keer door deze lijst willen gaan en de seizoenen aan willen vullen danwel op compleet zetten. Ik probeer zoveel mogelijk te corrigeren maar de lijst is inmiddels zo lang dat het een beetje onbegonnen werk is geworden. Het zou fijn zijn als iedereen zijn eigen toevoegingen een beetje in de gaten houdt.
Alvast bedankt!
Gr. Jarno
badfans69
Mac Hammer Fan
Hoi, Mac Hammer Fan Heino badfans69 Slater 1AngryMan
Zouden jullie weer eens een keer door deze lijst willen gaan en de seizoenen aan willen vullen dan wel op compleet zetten. Ik probeer zoveel mogelijk te corrigeren maar de lijst is inmiddels zo lang dat het een beetje onbegonnen werk is geworden. Het zou fijn zijn als iedereen zijn eigen toevoegingen een beetje in de gaten houdt.
Alvast bedankt!
Gr. Jarno
Inmiddels heb ik de helft van mijn toevoegingen al overlopen. Het was wel via de persoonlijke link onder mijn avatar.
In elk geval bedankt voor al je werk Jarno. Mocht het teveel ineens zijn, geef een seintje. Dan las ik een pauze in.
Mac Hammer Fan
Er is weer een vervelende bug: mijn correctie van Ici Tout Commence saison 3 is verdwenen. Er waren 178 episodes en ik heb aangevuld tot 263. Maar ze zijn weg. Ik kreeg twee meldingen van correctie.
jarno1975 kun je ze nog recuperen? Ik smijt zeker geen steen naar jou. Ik weet dat er bugs zijn. Misschien was het omdat er teveel episodes in één keer werden toegevoegd.