• 9.374.489 stemmen

correctieverzoekjes

Surviving Life episode 3, nog nergens gevonden. Ik zal het de komende dagen

even in de gaten houden.

Jordy, is het tellertje bij mijn avatar alleen voor mij zichtbaar of ook voor anderen?

Is het ook mogelijk om het tellertje naast de avatar te zetten of alleen bij seizoen

toevoegen? want hij staat nu op mijn avatar. Ik wil geen zeur zijn maar ik irriteer

me eigen er nu al aan. Andere kunnen daar uiteraard anders over denken.

Als het niet veranderd kan worden dan is het zoals het is .

Miszmi

Jordy, het cijfer blijft bij mij staan. Ik heb het plot toegevoegd van de serie, maar het cijfer blijft staan ondanks dat ik niets meer in de wachtrij heb staan. Prima toevoeging trouwens

HALVE TAMME. schreef:

Surviving Life episode 3, nog nergens gevonden. Ik zal het de komende dagen

even in de gaten houden.

me eigen er nu al aan. Andere kunnen daar uiteraard anders over denken.

Als het niet veranderd kan worden dan is het zoals het is .

Een kleine irritatie spoort hopelijk aan dat je er snel iets aan doet Ik zal even kijken of ik nog tips kan geven over het vinden van plotomschrijvingen

Miszmi schreef:

Daar zal ik naar kijken

Jordy schreef:

Een kleine irritatie spoort hopelijk aan dat je er snel iets aan doet

Hahahaha .

Altijd welkom .

HALVE TAMME. schreef:

Yep, cijfer 1 zichtbaar op mijn avatar. Gezocht naar Cooper Barrett's Guide to

Surviving Life episode 3, nog nergens gevonden.

Een tip is vaak de officiele pagina van de (Amerikaanse) zender, al kan ik in dit geval daar ook even geen informatie over toekomstige afleveringen vinden

Wel bv op tvmaze.com : How to Survive Being a Plus One - Cooper Barrett's Guide to Surviving Life S01E03 | TVmaze

moet nog wel even vertaald worden natuurlijk

Merci.

joolstein

Jordy Erg fijne toevoeging! En een een beetje Irritant mag het wel zijn. Een extra motivatie om de plots snel in te vullen! Maar als dan plot ingevuld is mag hij ook wel uitgaan! Ik heb net Endeavour beide plots toegevoegd alleen mijn irritante 1 staat er nog steeds! Hetzelfde als Miszmi?

Ah maar nu ik even uit tv- meter ging was 1 wel weg!

Miszmi

Ik ben hem inmiddels ook kwijt

Jordy

Bij een nieuw bezoek wordt het in ieder geval bijgewerkt, maar ik zal zorgen dat dat direct gebeurt.

HALVE TAMME. (moderator series)

Via een correctie Seizoen 1, Afl. 3 van Cooper Barrett's Guide to Surviving Life toegevoegd.

Via een correctie Seizoen 1, Afl. 2 van Shadowhunters toegevoegd.

HALVE TAMME. (moderator series)

Via een correctie Seizoen 1, Afl. 2 van The Magicians toegevoegd.

HALVE TAMME. (moderator series)

Via een correctie Seizoen 1, Afl. 3 van The Magicians toegevoegd.

HALVE TAMME. (moderator series)

Via een correctie Seizoen 1, Afl. 2 van Baskets toegevoegd.

HALVE TAMME. (moderator series)

Via een correctie Seizoen 1, Afl. 2 van Lucifer toegevoegd.

HALVE TAMME. (moderator series)

Via een correctie Seizoen 1, Afl. 1 van Animals toegevoegd.

Jordy

Helaas lijkt dit toch niet het gewenste resultaat te hebben, het aantal series met achterstallig onderhoud groeit gestaag. En dan staan nog lang niet alle lopende series op de site, dit zal straks veel erger worden.

Ik weet nog even niet wat we hier aan kunnen doen. Ik overweeg een toevoegstop zolang er nog gegevens ontbreken bij lopende seizoenen.

Jordy schreef:

Eens, telkens als er een achterstand is en of

dreigt te onstaan, toevoegstop, wegwerken,

toevoegen weer openen.

joolstein

Euh, er worden idd niet altijd lopende series aangevuld! Ik denk dat er nogal wat mensen posten om een serie op hun naam te hebben staan en als de serie erop staat doen ze er niets meer aan. Niet erg fijn! Toevoeg stop kan wel maar dan worden de mensen die er misschien niets aan kunnen doen gestraft. En een nieuwe serie is makkelijk werk! Niets vertalen, geen plots op te zoeken! Dat doet iemand anders dan voor ze?

Nu zie ik dat er ook een serie tussen staat die niet goedgekeurd had mogen worden! Primeval heeft helemaal geen plots maar komt uit 2007? Denk dat iemand per ongeluk hem goed heeft gekeurd.

Mozart in the Jungle staat op release datum 30 december maar tvmaze heeft nog maar een twee of drie plots.(niet verder gekeken misschien is er wel ergens een plot te vinden.)

En Pretty Little Liars missen wel een paar plots maar er stonden ook datums van uitzenden verkeerd. Die heb ik aangepast!

Ik heb vandaag Shannara chronicles en Beowulf de plots weer verder aangevuld. Ik kijk die series daarom doe ik die ook gelijk aanvullen maar ik heb weinig zin om steeds alle plots voor iemand anders te gaan invullen! Het werk van iemand anders opknappen is niet mijn taak toch?

Heb net eens gekeken wie er de gegevens bij series niet heeft aangevuld en ik denk dat wij als crewleden in dit geval een hand in eigen boezem moeten steken!

avatar van brawljeff

brawljeff

Primeval is mijn fout. We kregen bij de upload (maanden terug) allerlei errors en toen is alle informatie weggevallen. Aantal dingen aangevuld, maar had toen de uploader gevraagd of hij de vertaalde plots nog had. Vandaar.

Als ik tijd heb om er even goed voor te gaan zitten, zal ik ze zelf aanvullen.

Jordy

Wat we op z'n minst wel vast kunnen doen, is om het toevoegen per persoon te blokkeren, zolang er voor die specifieke gebruiker nog correctieverzoekjes open staan

Miszmi

Wat ik enige tijd terug al opperde: is er geen mogelijkheid om deze melding ook te verstrekken aan mensen die de serie daadwerkelijk volgen? Er worden genoeg series toegevoegd die door de toevoeger zelf niet wordt gevolgd.

Uiteraard kunnen de users zelf dit initiatief zelf ook nemen. Ik probeer de series die ik zelf volg bij te houden. Ongeacht of ik ze wel of niet heb toegevoegd. Ik zal vanavond en/of morgen even de lijst met correcties bekijken en een aantal series aanvullen. Misschien is het ook een idee om de correcties gelijk openbaar te zetten en niet alleen voor de toevoeger, dit gebeurt dacht ik pas na een week.

Jordy

Originele toevoegers krijgen 7 dagen voor het uitzenden een melding, anderen 5 dagen voor het uitzenden. Misschien is dat wat te vroeg/streng, zal dat iets omlaag zetten. Een week van tevoren is er wellicht nog niet altijd een plot te vinden.

Miszmi

In de meeste gevallen is er wel een plot te vinden en anders blijft dat cijfertje wel even staan, laat men er wel aan herinneren. Ik dacht dat anderen pas na een week de betreffende correcties te zien kregen, mijn fout . Betwijfel of dat echt omlaag moet. Eventueel naar 5 dagen en dan direct ook de anderen. Zo kan het allemaal iets sneller doorlopen vermoed ik.

Ik blijf er ook bij dat het voor de meeste users een kleine moeite is om het overzicht even in de gaten te houden. Er staat vaak wel een serie tussen wat men volgt. Als iedereen 1 correctie indient, zijn we er al.

Ik vul sowieso altijd de series aan die ik heb toegevoegd en kijk dan welke series ik nog wil aanvullen. Voor mij is dit niet echt een karwei (al moet ik zeggen dat ik ook de voorkeur geef aan series met een simpele plot), want ik ben constant bezig met het opvolgen van het nieuws op het gebied van series.

Is het trouwens ook niet een goed idee om in de statistieken van seizoenen ook degene die correcties aangebracht heeft te vermelden? Ik denk dat dit veel mensen motiveert om ook seizoenen te corrigeren en iemand die correcties aanbrengt is van evenveel belang als iemand die het toevoegt, vooral hier op TVmeter.

Lolita

Als ik tijd heb om er even goed voor te gaan zitten, zal ik ze zelf aanvullen.

Ik kwam de plots tegen en heb inmiddels het aangevuld dus de serie is nu compleet!

joolstein schreef:

Lolita

3de afl van Black Sails toegevoegd seizoen 3

Mozart in the Jungle 2 Afl.01 aangepast

joolstein

Goed bezig stinissen, moet ze helaas afkeuren omdat het om serie-plots ging. Ik had Black sails eerst wel goedgekeurd dus daarom de plot van aflevering drie vertaald! Voor Mozart in the Jungle is dit iets te veel werk omdat die in zijn geheel al bekend is!