• 9.371.154 stemmen

Genre: Familie

Geregisseerd door: Bert Kish

Met onder meer: Katrina Law, Jordan Belfi en Patricia Richardson

Plot Snow Bride

Greta Kaine is een journaliste bij Pulse! Gossip in Los Angeles en het is haar taak de rijke en beroemde mensen bloot te stellen voor het entertainment van de lezers. Wanneer bekend wordt dat de twee zonen van senator Tannehill mogelijk gaan trouwen tijdens Kerstmis, worden zij en haar rivaal Wes uitgedaagd door hun uitgever om de primeur te krijgen. Wanneer Greta per ongeluk als gast bij de familie belandt zit ze in het midden van wat haar beste verhaal tot nog toe kan worden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Alathir

Alathir

Aardige film om wat tijd mee te verdrijven. Natuurlijk weet je bij het begin al hoe het gaat eindigen, maar ik vond de acteerprestaties vrij goed. Het verhaal is best realistisch. Geen idee of het waargebeurd is, maar het zou weleens kunnen. Alleen was ik net niet helemaal overtuigd van hun liefde voor elkaar. Bijvoorbeeld op het einde wanneer de moeder vraagt of Greta wilt blijven voor het avondeten. Waarom hield Ben Greta niet tegen toen ze wou weggaan? Echte liefde laat je toch niet weglopen? Als hij niet wist dat ze op dat trouwfeest zou zijn, had hij haar misschien nooit teruggezien...

Ik had ook gedacht dat de moeder 'de bitch' zou spelen, maar die bleek echter toch wel (erg) vriendelijk. De rol van 'bitch' was in deze film weggelegd voor Susie Abromeit die hier de rol van Claire speelt en aangezien ik haar niet echt mocht, heeft ze haar rol goed vertolkt. Misschien geeft Katrina Law hier wel een goede boodschap aan journalisten, gun celebrities ook hun privacy. Niet iedereen staat graag elke week in de boekskes.

Een van de betere kerst sfeer films..

Perfecte 80 minuten vermaak!

avatar van dvdcrusher

dvdcrusher

Leuke romantische kerstfilm over een gewoon burgermeisje maar ook journaliste van een roddelblad dat tijdens haar werk verliefd wordt op een rijke vrijgezel. De vraag is dan ook of de liefde sterker is dan het verlangen naar succes. Niet echt origineel maar wel leuk verfilmd en een toffe kerstfilm voor het hele gezin, 3 sterren

avatar van Noodless

Noodless

Ach...met deze feestdagen best wel een aardige kerstfilm met een aangename cast. Natuurlijk is de inhoud zoeterig uitgewerkt, maar de film heeft toch een interessante boodschap over journalisten en privacy. 5/10