• 9.371.694 stemmen

Geregisseerd door: Manuel H. Da Silva

Met onder meer: en Rachelle Corbeil

Plot The Unleashed

"They're Waiting"

Madison Kennard, een onrustige vrouw die moet omgaan met haar duistere verleden, gaat na acht jaar afwezigheid na haar moeders dood weer naar huis. Bijna onmiddellijk na aankomst moet Madison weer omgaan met de beklemmende herinneringen uit haar jeugd. Lindsay, een jeugdvriendin van Madison met een avontuurlijk karakter, hoort van de komst van Madison en probeert hun vriendschap weer op te pakken. Na een avondje dabble met het beruchte Ouija-bord met een stel oude vrienden vinden er bizarre en onverklaarbare gebeurtenissen plaats. De nieuwsgierige Lindsay geeft zich over aan de onbekende entiteit van het bord en raakt bezeten. Madison zal nu haar ergste angsten moeten zien te overwinnen om Lindsay te bevrijden.

Student A (onvermeld)

avatar van kenza81

kenza81

ik wil deze film zien!!! hij lijkt me goed lang geen films gezien waarin glaasje wordt gedraaid. wie heeft m al gezien?

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Kun je gewoon zien wie de er gestemd heeft Unleashed, The (2011)

avatar van Daan258

Daan258

wanneer komt deze film uit??

ik wil hem echt graag zien.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van ashley96

ashley96

had hier heel veel van verwacht, ben ook erg lang op zoek geweest voor ik hem eindelijk gezien heb. absoluut geen slechte film, maar niet al te best geacteerd. voor de fans zeker de moeite waard!

avatar van Daan258

Daan258

Waar heb je deze film vandaan gehaald??