• 9.379.407 stemmen

Geregisseerd door: Rohan Sippy

Met onder meer: Abhishek Bachchan, Bipasha Basu en Prateik Babbar

Gesproken taal: Engels en Hindi

Plot Dum Maaro Dum

"Every Paradise Has a Few Snakes"

De levens van verschillende mensen die op een dag allemaal aanwezig zijn op het vliegveld van Goa veranderen drastisch. De eerste van die personen is Lorry, een student die op het punt staat om met zijn vriendin mee te gaan naar een universiteit in de Verenigde Staten. Wanneer zijn studiebeurs afgewezen wordt, weet hij niet wat hij meemaakt. Een prostituee biedt hem aan zijn leven weer op de rails te krijgen, maar wil daarvoor wel zijn ziel hebben. Vishnu Kamath is een destructieve agent die vlucht voor zijn eigen verleden. Hij krijgt de opdracht een brute lokale drugsmaffia uit Goa op te rollen en doet de ontdekking dat niets is wat het lijkt. DJ Joki is een lokale musicus die door een probleem met de drugsmaffia iedereen waarvan hij hield kwijtgeraakt is. Hij doet de ontdekking dat de geschiedenis de nare gewoonte heeft zichzelf constant te herhalen, maar zal hij eindelijk het lef bij elkaar rapen om er iets aan te doen? Zoe is een aspirant-stewardess wiens droom aan haar voorbij gaat. Lorsa Biscuta is een meedogenloze lokale zakenman en heeft met veel bedrijven in Goa iets te maken, legaal of illegaal.

ACP Vishnu Kamath

DJ Joaquim "Joki" Fernandes

Lawrence "Lorry" Gomes

Lorsa Biscuita a.k.a. the Biscuit

Cameo as Mrs Kamath

Special Appearance in "Dum Maro Dum" Song

avatar van Paradise Boy

Paradise Boy

Ik wilde deze film heel graag zien om meerdere redenen. Als eerste vanwege de lokatie van de film in Goa waar ik geboren ben. Ten tweede omdat het verhaal me erg aansprak en ten derde vanwege de commotie die deze film in Goa heeft veroorzaakt. De film is in Goa zelfs verboden en mocht daar niet in de bioscopen draaien. Onlangs heb ik de film gekeken samen met een vriendin, maar het kon onze verwachtingen zeker niet waarmaken. Ik heb hem uiteindelijk wel uitgekeken, maar het werd een lange zit. Ik vond de film behoorlijk langdradig en het plot rammelde aan alle kanten. Af en toe zaten er wel aardige momenten in de film , maar al met al haalde de film voor mij zeker geen voldoende.Het acteerwerk was ook niet altijd even sterk. De soundtrack van de film vond ik overigens wel goed. Deze film komt absoluut niet in de buurt van de Indiase topper Ghajini uit 2008.