• 9.234.460 stemmen

Raw Wind in Eden (1958)

Geregisseerd door: Richard Wilson

Met onder meer: Esther Williams, Jeff Chandler en Rossana Podestà

Plot Raw Wind in Eden

"Here on this nameless island they were Male and Female... nothing else, until the raw wind of jealousy stripped their passions bare!"

Op een klein eiland in de Middellandse Zee wonen Costanza Varno, haar vader Urbano en de strandjutter Mark Moore, met wie Costanza van plan is te trouwen. Op een dag stort er een vliegtuig neer op het eiland en de enige overlevenden zijn het mooie fotomodel Laura en haar playboy en vriend Wally. Van de welgevormde, wereldse Laura gaat een slechte invloed uit, vooral als er zich een driehoeksverhouding begint te ontwikkelen. Maar afgezien van deze ontwikkeling vragen Laura en Wally zich af wat er verder op het eiland gaande is en wie Moore in werkelijkheid is.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Mark Moore / Scott Moorehouse

Costanza Varno

Wally Drucker

avatar van Dk2008

Dk2008

Bbbrr, dit blijft bij herkijken ook maar een slechte film. Maar lastig, het beeld wat ik van Williams heb, en waar ik vroeger graag maar nu ook nog wel, zij het veel minder, naar mag kijken. Ze was zwemkampioen, en daarna te zien in een aantal films waar ze haar zwemkunsten mocht gaan vertonen met romantiek (en muziek). En gemeen ja, typecasting. Ze zou hierna nog maar twee drama-films maken, maar in 1994 nog terugkomen op het scherm voor That's entertainment 3.

Ze speelt een harde, wat onsympathieke rol, wat niet bij haar past, maar zo denk ik er over. De film is opgenomen in Italië. 2.0