Deadland (2009)
Geregisseerd door: Damon O'Steen
Met onder meer: Gary Weeks, Brian Tee en William Katt
4,0 (697)
Plot Deadland
"The beginning of the end"
De Derde Wereldoorlog is uitgebroken. Nucleaire aanvallen op de VS hebben het land 200 jaar terug in de tijd gevoerd. De overlevenden zijn besmet met een dodelijk nucleair virus. De VS heten voortaan de United Provinces, en de leiders van de Provinces voeren een waar schrikbewind. Te midden van dit alles zoekt overlever Sean Kalos naar z’n vermiste vrouw.
Mythikal
Als eerste een stem en mening geven, mijn eerste keer
Helaas kan ik er kort over zijn:
Film heeft een leuk verhaal, maar het begon je nergens te boeien.
De overlever Sean Kalos zoekt uit alle macht naar zijn vrouw en heeft een vreemde chinese snuiter als hulp. Hoewel mensen, in deze situatie, normaal over lijken gaan om dit te bereiken, vond ik Sean maar een watje. Ook de einde van zijn zoektocht is niet te pruimen.
De acteurs/actrices deden het niet al te slecht. En de vrouw waar het om draait, Emily-Grace Murray, is toch wel een plaatje
Ik had toch wel heel wat meer van de film verwacht. Wat meer in de richting van Mad Max bijvoorbeeld.
Daarom een 2*
voomzap
Daarom een 2*
Net als o.a. Cube Zero, Silent Hill en Inglourious Basterds ...
Als deze film ook dat niveau haalt valt er nog zat te genieten
Mythikal
Net als o.a. Cube Zero, Silent Hill en Inglourious Basterds ...
Als deze film ook dat niveau haalt valt er nog zat te genieten
De film Deadland en de door jouw genoemde films zijn leuk om één keertje te kijken, maar ze zijn zeker niet voor herhaling vatbaar. Omdat je nou net toevallig 3 "hype-films" hebt opgenoemd en Deadland is geen "hype-film", kan het je wel tegenvallen
mcdaktari
ik heb er toch maar een halve ster afgedaan want na er nog eens goed over gedacht te hebben is het toch wel een hele slechte film en zeker het einde doet daar nog een schep bovenop.
Ook bij deze film komt er na de aftiteling nog een kort stukje, voor diegene die het misschien niet helemaal afgekeken hebben.
jeeke21
Dit is gewoon een heel slechte film ! Verder niets over te zeggen en liefst zo snel mogelijk vergeten...
Als je van dit genre/thema houdt heb je best wel een aardige film een dikke 5 dus 2.5 *
joolstein
Vond het wel een lekker film. Soort van road- movie. waar hij naar op zoek is .die Emily - Grace Murray is dat de dochter van bill Murray
Vrij aardige film die zich grotendeels in de bossen afspeelt.
Het acteerwerk was ook redelijk en het verhaal klein maar te doen.
2,5 ster
bladerunner2007
Vond de film niet geheel geloofwaardig overkomen, ondanks lekkere start.
Maar een beetje eentonig omdat het veel in de bossen afspeelt.
Ook het stukkie gezien na de aftiteling, thanks aan mcdaktari hier voor mij ergens.
Geef m ook 1,5
Jagged Edge
ja het verhaal is nix film weinig wel aardig geacteerd maar te weinig van alles

Nederlandstalige misdaadserie 'Blind Sherlock' nu te zien op Netflix

'Hacksaw Ridge' van Mel Gibson wordt vanavond uitgezonden op televisie