• 9.371.183 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Alexander Tabrizi

Met onder meer: Kato Kaelin, Rodney Ueno en Judea Brittain

Plot Beach Fever

Vanaf het moment dat de jonge Japanse ondernemer Sake voet op Amerikaanse bodem zet, heeft hij maar één obsessie... vrouwen. En waar zijn de mooiste vrouwen? Op het strand. Zijn grootste probleem is het vinden van de perfecte openingszin. In zijn onschuld beledigt hij een aantal meisjes. Als hij versier-lessen neemt bij Chat, de charmeur van het strand, gaat het al beter. Samen ontmoeten ze Ernie, en het geluk lacht hen toe. Ernie heeft namelijk een speciaal liefdes-parfum uitgevonden, dat alle vrouwen opwindt.

avatar van stephan73

stephan73

Na het zien van een erg leuke '80s sekskomedie, is dit een behoorlijke tegenvaller. Naast dat de humor te flauw en niet scherp genoeg is, zit de film boordevol ontzettend irritante liedjes die "live" gezongen worden door een drietal dames. Na twee keer die dames te hebben zien zingen, werd het me na de derde, vierde, vijfde, etc. keer teveel. Ik kan die liedjes niet meer aanhoren.

Ook de acteurs zijn niet in staat dit flauwe filmpje te redden. Niet dat ze er erg veel moeite voor doen om het wel te redden, want het strand en de vele vrouwen waren waarschijnlijk meer dan genoeg voor de mannelijke acteurs om achterover te hangen en hun acteertalent aan de wilgen te hangen.

Kato Kaelin werd bekender toen hij werd opgeroepen om te getuigen in de rechtzaak tegen O.J. Simpson.

avatar van zombie

zombie

Pfff...gelukkig heeft hij maar 1 film geregisseerd. Het genre is ook niet echt aan mij besteed, geloof ik...slappe jaren '80 humor. Bah!