• 9.370.192 stemmen

Alternatieve titels: 7 in the Torture Chamber / Crystal Lake / Girls Gone Dead

Geregisseerd door: Griff Furst

Met onder meer: Marc Sheffler, Wendy Carter en Brendan Connor

Plot 30 Days to Die

Madison Gibson wordt door haar ouders naar een afgelegen kliniek gezonden om van haar drugsmisbruik af te komen en haar gedrag te laten corrigeren. Al gauw is zij daar het slachtoffer van aanranding van zes andere verwarde meiden die daar zitten opgesloten. Maar dat is nog niet alles. Zij vormen uiteindelijk een makkelijk doelwit voor een op hol geslagen seriemoordenaar. Deze psychoot heeft zijn eigen behandelmethodes.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Verrassend toffe trailer. Een homage aan Friday the 13th!

Trailer

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Altijd wel zin in een slasher. Laat maar komen!

avatar van Vascago

Vascago

A group of girls trapped in an institution suffer the wrath of a serial killer on the loose. This campy thriller pays homage to Friday the 13th.
Aldus ImdB.

Wat een ongelooflijke belediging. Deze film biedt totaal niets wat Friday zo leuk maakt, behalve dan dat ze ook in Camp Crystal Lake zijn. Deze film is gewoon 1 grote puinhoop. Het verhaal dat nergens op slaat is nog tot daar aan toe, maar de plotwending gaat nergens over.
Het camerawerk is diep triest en de soundtrack is ronduit slecht. Het geluid valt ook nog eens constant weg. Verder zijn de moorden compleet ongeinspireerd, sommige worden zelfs met een pistool gedaan, wat wat mij betreft wel een doodzonde is in een slasher.
Verder is de enige "hommage" die ze aan Friday brengen, dat ze laten zien dat het acteerwerk in die klassieker oscarwaardig is in vergelijking met het acteerwerk in dit prul.
Gelukkig begon na 72 minuten de aftiteling al. Met de aftiteling erbij was het na 77 minuten over. En niet na 85 minuten. En ik kan me niet voorstellen dat erin geknipt is, want er viel niets te knippen.

Een dikverdiende 0.5 voor 1 van de allerslechtste slashers die ik ooit gezien heb.

avatar van 606

Het kon er best mee door, geen prutwerk maar zeker geen top film.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Mijn god, wat een troep. Een schande dat dit een hommage is aan Friday the 13th (1980).

Het camerawerk en de soundtrack zijn te slecht voor woorden. Van een slasher-film is nauwelijks sprake. De spanning is nauwelijks voelbaar en het acteerwerk is matig.

1,5 *