• 9.370.323 stemmen

Genre: Drama / Thriller

Geregisseerd door: Mark Young

Met onder meer: Michael Madsen, Harold Perrineau en Amber Benson

Plot The Killing Jar

"Eeny, meeny, miny, murder."

Een meedogenloze moordenaar gewapend met een jachtgeweer neemt zeven mensen in gijzeling in een afgelegen wegrestaurant. Maar wanneer het dodental stijgt ontdekt één van de wanhopige overlevenden dat één van de gegijzelden wel eens veel gevaarlijker kan zijn dan hun gijzelnemer.

avatar van Mening

Mening

Net een voldoende. Er wordt op zich soms goed geacteerd, maar sommige dialogen zijn net iets te lang...alsof er een spanningsveld moet komen...maar die komt er niet.... De film wist me niet echt te overtuigen. Danny Trejo ( restauranthouder ) acteerde ronduit slecht.Soms leek het alsof hij de tekst ergens vanaf moest lezen.Harold Perrineau en Michael Madson waren redelijk overtuigend, maar ik heb ze beter zien spelen. Al met al, liet deze film me met een onbevredigend gevoel achter.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

aardig filmpje die zo zijn kwaliteiten heeft, maar ook zijn missers. acteer werk slingerd van goed naar slecht en ook het verhaal was tot het midden middelmatig, maar werd sterker naarmate het einde naderde. en dat was het goede aan deze film. en ook toen zag ik dat het acteerwerk tot het midden waarschijnlijk met opzet was. (dat hoop ik tenminste) de actie momenten waren goed, en het bloed kwam profecioleel in beeld. en op het moment dat Perrineau plaats nam op de stoel was het even van hoog niveau ala Tarrantino. mooi knipperlicht dialoog! en toen zat ik wel even op het puntje van mijn bank. ik denk dat deze film veel meningsverschillen zal krijgen, maar het is een aardig cult filmpje!
kijk en geniet van de mensen die plaats nemen op de stoel!

wel was de montage wat armoedig. zie pistool van Madsen tijdens dialoog

ik heb genoten van deze diner-killing

gewoon een 4

avatar van Pistons

Pistons

Vermakelijk filmpje met dank aan Madsen, Perrineau en de spaarzame actiescènes. Acteerwerk van de anderen was matig tot slecht. De regie bij vlagen niet eens zo onaardig, maar soms ook wel.

Niks mis met de montage trouwens. Zie trouwens sowieso niet in hoe montage armoedig zou moeten zijn en wat dat met het pistool van Madsen te doen moet hebben.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

Pistons schreef:

als elke shot zijn pistool de andere kant op wijst dan is dat niet zo best denk ik.

avatar van Pistons

Pistons

Oh, zo. Dat is me totaal niet opgevallen moet ik zeggen. Dat zou ook meer een regie- dan montageprobleem zijn.

avatar van mer1973

mer1973

Ronduit saaie en slechte b-film.

avatar van Sjefske

Sjefske

voorspelbaar, slecht acteerwerk
Madson komt halverwege een beetje op dreef als hij dialogen heeft met Perrineau.
Had een leuke plotwending ingezeten als was gebleken dat de serveerster Smith bleek te zijn.

avatar van xaid

xaid

Pistons schreef:

ben het helemaal met hem eens , en ook met de cijfer , hij was zeker wel vermakelijk. wel te doen hoor

avatar van deGVR

deGVR

Film die leuk begint (misschien een beetje traag), dan een plotwending die het verhaal op gang brengt Hij begint te schieten en Greene loopt binnen, daarna had ik toch een beetje het gevoel dat de film de verkeerde kant op ging qua verhaal. Acteurs zijn ook niet van de allerhoogste plank, maar dat hoeft ook niet per se. Ze houden ze allemaal goed staande.

avatar van RickZ

RickZ

Thrillerdrama dat zich volledig in een restaurant van klein dorpje afspeelt, traag, saai, vol geklets en weinig verhaal

avatar van digi

digi

Een film met Danny Trejo en Michael Madsen kon wel eens leuk worden. Helaas viel het tegen.
Danny Trejo acteerde slecht en werd al vrij snel doodgeschoten. Het jonge stelletje voegde niets toe aan de film.
De regisseur liet zich kennelijk inspireren door Reservoir Dogs, maar komt daar nooit bij in de buurt. Jammer er had meer ingezeten.

avatar van erpunited

erpunited

Een slechte film. Het verhaal slaat nergens op. Er wordt ook dramatisch geacteerd. Geen aanrader om te kijken.

avatar van Noodless

Noodless

Wisselvallig filmpje met toch wel een voorspelbare afloop.

De dialogen zijn vrij lang en niet altijd even interessant.

5/10

avatar van mock turtle

mock turtle

Deze film begint wel héél traag, zeg. Er zit best wat spanning in, en geweld, maar erg goed wordt het helaas niet. Geen doorsnee film, meer cult film. Wel bijzonder dat alles zich op één locatie afspeelt.

avatar van Muyo

Muyo

Verrassende film !

Een film die traag op gang komt, het eerste half uur is erg rustig opgebouwd en daardoor wat saai.

Eenmaal halverwege de film begint het echt los te komen en wordt er duidelijk wat er nou precies aan de hand is.

Dat levert aardig wat spanning en vragen op, zeker weten !

Je weet wat er ongeveer gaat komen, maar op wat voor manier en door wie.. dat vraag je je echt af.

Het acteren vond ik matig, de sfeer vond ik matig, maar de spanning en de achterhaling was erg goed.

Daarom geef ik een 2,5 ster voor deze verrassende film.

avatar van den_hannes

den_hannes

Matige film,alleen vond ik bij bepaalde stukken dat er overdreven veel bloed was,dat vond ik niet gepast bij deze film. Goed voor één keer te zien.

avatar van AniSter

AniSter

"I can count". Redelijke film die behoorlijk traag op gang kwam. Zó traag dat die eigenlijk pas tegen het einde op gang kwam. De sfeer was best ok. Qua locaties was het in ieder geval geen dure film. Ik denk dat Madsen zo'n beetje de grootste kostenpost was en hij heeft het verdiend. Ongeveer op de helft van de film werd het verloop van de tweede helft wel behoorlijk voorspelbaar. Met de factor 'onwaarschijnlijkheid' erbij kom ik net op een voldoende.