• 9.216.598 stemmen

Living Out Loud (2009)

Geregisseerd door: Anne Wheeler

Met onder meer: Gail O'Grady, Michael Shanks en Jessica Amlee

Plot Living Out Loud

Als Emily Marshall ontdekt dat ze lijdt aan borstkanker, verandert haar leven meer dan zij zich ooit had kunnen voorstellen. Ze wordt geconfronteerd met de zware behandelingen, de gevolgen van haar ziekte, en alle emoties. Ze zoekt echter steun bij haar familie, en blijft les geven aan haar muziekgroep. Dan ontmoet Emily een nieuwe vriend, die haar leert op een nieuwe manier naar het leven te kijken, en haar opnieuw leert dromen.

Emily Marshall

J.T. Deavers

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Achteraf zag ik pas dat het een Hallmark film was maar dat had ik eigenlijk de eerste 5 minuten al door. Zoals wel vaker bij dit soort films gaan ze niet echt de diepte in. Het verhaal was wel interessant om naar te kijken maar de personage's blijven mij wat te oppervlakkig. Maar slecht is het ook weer niet dus ik geef het een voldoende.

avatar van Decec

Decec

Wat een dramafilm...

avatar van stinissen

Redelijk drama met de mooie Gail O'Grady in een geloofwaardige rol.

avatar van Uzza_Sparta

Uzza_Sparta

stinissen schreef:

Redelijk drama met de mooie Gail O'Grady in een geloofwaardige rol.

zeker aangezien deze film een paar jaar oud is dus is ze bijna 50 jaar oud

Gail O'Grady komt voor in veel tv films en series sinds de jaren 90 toen ze over de hele wereld bekend was als Donna Abandando in de hit serie NYPD Blue.