• 9.370.453 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Frank Nunez

Met onder meer: Elizabeth Cantore, John Hillard en Demetrius Navarro

Plot Uncharted

De ambitieuze, maar werkverslaafde documentairemaakster, Laine Wells raakt samen met haar crew gestrand op een eiland, als hun vliegtuig neerstort. De bedoeling was dat ze zouden landen op het eiland Gabriola, om hier op zoek te gaan naar een jaguar, die in de jungle zou leven. Een paar mensen uit de crew gaan op zoek naar een dorpje, zodat ze onderdak en eten hebben. Als de nacht dichterbij komt, horen ze gehuil, echo's, en zien ze donkere schaduwen door de jungle flitsen. Laine is echter niet van plan te stoppen met het maken van de documentaire. En dan maken de mysteries van de jungle zich bekend....

avatar van paramount

Zinloze baggerfilm. 0*.

Reden? Onderbouwing?

avatar van paramount

paramount

See for yourself. Zonde van je tijd.

avatar van Zinema

Schaamteloos.

Eigenlijk zie je het al aan het lettertype tijdens de opening. Dit kon wel eens heel vervelend worden.

En helaas werd het dat ook. Er gebeurt het eerste uur helemaal niets. Er zit geen enkele spanning in de film en de 'gore' is er niet. Tevens zijn de dialogen tussen de twee hoofdrolspelers allesbehalve fijn. De uiteindelijke kannibaal is ook uiterst lachwekkend. E.e.a. is lelijk gefilmd met af en toe een aardig shot.

Zulk broddelwerk kom je tegenwoordig niet zo heel vaak meer tegen.

Beledigend slecht.

avatar van louisvf

louisvf

paramount schreef:

See for yourself. Zonde van je tijd.

Ja nee, de bedoeling is juist dat we hier een beetje kunnen opmaken of het wel goed is of niet...!

avatar van PEN15

PEN15

Ik zie ook al een 2,2 bij imdb staan. Wat is dit toch de laatste tijd met al die nieuwe gruwelfilms? Ik heb nu al een stuk of 20 films door de zoekmachine gehaald en bij geen een kreeg ik een béétje de indruk dat het een kijkje waard is. Nou ja, deze zal ik in ieder geval overslaan. Jammer, want de synopsis gaf me wel en goede indruk.