• 9.377.519 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Chris Baugh

Met onder meer: Judge Reinhold, Clint Howard en Shirley Jones

Plot Ping!

"Every dog has it's day!"

Ping is een chihuahua die bij de slechtziende Ethel woont. Ethel denkt dat Ping een kat is. Op een dag komen er twee inbrekers die denken dat Ethel veel geld heeft verstopt in het huis. Ping moet proberen hun plannen te verhinderen.

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Dat verbaasd mij echt de film is al 11 jaar oud!!

En er speelt nog een bekende acteur in ook, nou vanavond maar bekijken ik ben benieuwd.

avatar van lars-pixar

lars-pixar

‘Ik kon nou niet achter halen welke rol Judge Reinhold heeft in deze film Ping! Maar wat wel zeker is is dat ook deze film het niveau wou halen van de kaskraker Home Alone 1 & 2’

De film net als Dog Gone wou het niveau of wel de sweer van Home Alone bereiken maar kwam maart op 10% van de 100 nog het irritante was de slechte muziek en de stem van de hond verder was de cast matig en zo ook het acteer werk.

Maar de valkuilen daar in tegen waar wel nieuw ook al zaten er ook sommige bij waar niet om kon lachen nog de beste (en dat was de enigste) is die van de kelder scène met het licht.

Zo was de film op sommige momenten best wel vermakelijk maar de sweer was gruwelijk en de film maakt hier totaal niet uit van Home Alone en dat geldt ook voor Home Alone 4 (of wel de tv film) die was meer voor geld.

Ook vond ik het erg raar dat deze film niet bekend is en nou speelt Judge Reinhold er toch nog in die we allemaal wel kennen. Ook geldt dit voor de productie die echt uit het niets komt (GK-TV)

avatar van FILM!BOY!

FILM!BOY!

Ik snap niet waarom Ping! maar 1 ster heeft gekregen en ook hier een laag cijfer heeft. Er zitten een aantal (grote) fouten en het is allemaal ver gezocht, maar dat vond ik juist best grappig. Die 2 dieven acteerden wel matig tot slecht, maar ik heb me ermee vermaakt. 3,0

avatar van Dk2008

Dk2008

lars-pixar schreef:

‘Ik kon nou niet achter halen welke rol Judge Reinhold heeft in deze film Ping!

Die heeft de rol van één van de twee inbrekers. (Rechts op de poster)

avatar van Dk2008

Dk2008

De chihuahua is wel lief, maar de inbrekers zijn aanstellerig. Helaas. Ik vond het wel grappig om Shirley Jones weer terug te zien. Bekend van films als Oklahoma en de serie van vroeger The Partridge family. Is genoemd, zo lees ik bij IMDb, naar Shirley Temple.