• 9.370.453 stemmen

Jennifer on My Mind (1971)

Komedie | 90 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Noel Black

Met onder meer: Michael Brandon, Tippy Walker en Steve Vinovich

Plot Jennifer on My Mind

"They're Rich, They're Beautiful, and They Think They're in Love"

Twee rijke, onafhankelijke jonge mensen ontmoeten elkaar in Venetië en worden verliefd op elkaar. Wanneer zij echter verslaafd raakt aan heroïne neemt hun affaire een dramatische wending.

Marcus Rottner

Ook met Robert De Niro.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Tja .... op zich is het verhaal wel onderhoudend genoeg om het tot het einde van de film vol te houden maar verder vond ik het maar een matige film. Ten eerste vond ik het acteerwerk, vooral van Jennifer ver onder de maat, Ze kwam heel gemaakt en gekunseld over.

Verder was het verhaal op zich wel bijzonder te noemen maar best wel overdreven op zijn tijd. En echt gelachen heb ik ook niet. Behalve bij dit stukje.

"I've got a dead body".

"What is the problem then".

"Well ....... it's dead",

"OK, then you need to get far away from the body".

Heel flauw maar dat was het enige momentje dat ik even kon lachen. Eigenlijk hadden we niet eens door dat het een komedie was tot ik het hier nu op moviemeter las. Dus echt humoristisch vonden we hem blijkbaar niet.