• 9.369.475 stemmen

Geregisseerd door: Kim Hyun-joo

Met onder meer: Jin Goo en Park Bo-young

Gesproken taal: Koreaans

Plot Cho-kam-gak Keo-peul

Scholiere Hyun-jin en student Su-min komen elkaar tegen in een museum en het bijgelegen park. Hyun-jin merkt direct dat Su-min een bijzonder persoon is, hij kan namelijk gedachten lezen én beïnvloeden. Su-min wil eigenlijk niets met het meisje te maken hebben, maar ze blijft hem maar hinderlijk achtervolgen. Als ze samen in een gijzeling terecht komen en hij door middel van het beïnvloeden van gedachten de gijzeling kan stoppen, heeft Hyun-jin een plan. Ze gaat zijn speciale gave op een bijzondere manier uitbuiten.

avatar van Bacon

Bacon

Dit was een aangename verassing, die vooral te danken is aan de heerlijke rol die Bo-yeong Park speelt. Het bijdehante stalkertje brengt de protagonist namelijk op grappige wijze in situaties waarin je liever niet wil komen.

De poster van deze film vind ik wel erg slecht. Die kauwgombal-roze kleur in combinatie met de lachende protagonist(dat heb ik hem in de film niet zien doen) geeft een totaal ander beeld van wat de film werkelijk is. Met slechts 85 minuten is deze film een heerlijk, lief, grappig en mysterieus tussendoortje.

Ook in deze film zien we trouwens weer een scene die is opgenomen op Beotigogae station. Wat dat betreft zou ik wel willen zeggen 'verzin eens iets anders', want er zijn onderhand wel érg veel films daar opgenomen. Uit m'm hoofd weet ik Oldboy, My Wife got Married, Baby and Me en nu dus ook The ESP Couple weer...

avatar van Bacon

Bacon

Gisterennacht weer eens gezien in de DVD-bang, half puntje erbij.