• 9.370.316 stemmen

Alternatieve titel: Fling

Geregisseerd door: John Stewart Muller

Met onder meer: Brandon Routh, Steve Sandvoss en Courtney Ford

Plot Lie to Me

Alles wijst er op dat Samantha en Mason het perfecte stel zijn: jong, knap, succesvol en smoorverliefd. Op het huwelijk van Samantha's zus, ontmoet Samantha opnieuw haar ex-vriend James, en gaat vreemd. Mason beleeft met Olivia, het zusje van zijn beste vriend, een stomend avontuurtje in een bad. Samantha biecht haar slippertje op bij Mason, maar zijn reactie verrast haar compleet.

avatar van gauke

gauke

Een gestileerde, solide film, waarin de onderlinge solidariteit van een jong stel, dat een open relatie heeft, op de proef werd gesteld. Echte verrassingen bleven echter uit en lastige vragen werden niet opgeworpen. De op zichzelf prettige personages werden gespeeld door een goede cast.

avatar van AnyaH

AnyaH

Het is geen topfilm, maar was best aardig om naar te kijken. Ik kan me zo voorstellen dat het in sommige relaties er wel zo aan toegaat. Ik kan me er niet echt mee identificeren, maar neemt niet weg dat het wel de realiteit van het echte leven is. De film kent niet heel veel diepgang, maar als je dat van tevoren ook niet verwacht, dan kan hij ook niet erg tegenvallen.........