• 9.108.439 stemmen

Alternatieve titel: Danielle Steel's ´Safe Harbour´

Geregisseerd door: Bill Corcoran

Met onder meer: Melissa Gilbert, Brad Johnson en Liana Liberato

Plot Safe Harbour

De 11-jarige Pip (Liana Liberato) is eenzaam nadat haar vader en broer zijn omgekomen bij een vliegtuigongeluk. Tijdens een strandwandeling ontmoet ze Matt (Brad Johnson), een kunstenaar met een gebroken hart, die al snel genegenheid voor Pip en haar moeder Ophelia (Melissa Gilbert) opvat. Door de invloed van Matt kunnen moeder en dochter weer langzaam hun leven oppakken. Maar wanneer Ophelia en Matt steeds meer naar elkaar toe groeien, worden de geheimen uit het verleden een serieuze bedreiging voor hun nieuw gevonden geluk.

avatar van Dries666

Dries666

Wat een verrassing als ik zag dat ik deze film op DVD heb en toch maar zo weinig stemmen

Het gemiddelde lijkt mij dan ook iets te laag voor deze film.

De film is inderdaad geen topper, maar het verhaal zit goed in elkaar. Dat is één pluspunt. En eigenlijk ook het enige.

Acteerprestaties zijn niet bepaald geweldig te noemen maar nu ook niet dramatisch slecht.

Er wordt geprobeerd om het verhaal emotioneel te maken; dat lukt niet bijster goed. Ik vind dit meer een film met een hoog VijfTv-gehalte, zoals je er duizend in een dozijn hebt.

Deze behoort daar zeker toe.

De film zegt me weinig maar heb hem wel vlot uitgekeken. Dat doet me dus 2* geven.

avatar van Decec

Decec

Voor mij is uitstekende tv-film...

Actrice Melissa Gilbert speelt nog steeds goed, via mijn jeugd ken ik haar, toen zij speelde "Little House on the Prairie"...

Prima, heerlijk genoten....

Dus cijfer 8, 4 sterren...

avatar van Phantasm

Phantasm

Prima film die lekker wegkijkt, goed verhaal.