• 9.372.307 stemmen

Geregisseerd door: Yoon Tae-yoon

Met onder meer: Chang Jung Lim, Song Ji-hyo en Lee Hwa-sun

Gesproken taal: Koreaans

Plot Saek-jeuk-shi-gong-ssi-zeun-too

"Let me rock your world!"

Na de breuk met zijn vorige vriendin is Eun-sik, een student rechten, vastberaden om een nieuwe relatie aan te gaan met Kyeong-ah, een populaire zwemkampioene. Ondanks de hulp van zijn vrienden begint hij aan zichzelf te twijfelen wanneer iemand anders Kyeong-ah's liefde voor zich probeert te winnen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Young-chae

Kyeong-joo

Choi Sung-kook

Prostitute (onvermeld)

Bo-ra (onvermeld)

avatar van belchinees

belchinees

Een mooie opvolger van Sex Is Zero, gaat ook gewoon verder waar deel één eindigde, meen ik. Het is al anderhalf jaar geleden dat ik deel één zag.

Een beetje zoals American Pie zeggen ze bij de eerste. Ja misschien, maar ik vind dit beter, grappiger en stukken leukere acteurs.

Eun-sik is zo'n persoon die alles goed bedoelt, maar waarbij alles fout loopt. Beetje vergelijkbaar met mezelf. Heel de film bevat wel wat herkenbare situaties. Grappig om zien dus . Hij en zijn vriendin zijn al 3 jaar samen, maar nog niet met elkaar naar bed gegaan, en dat begint te wringen bij hem, wat leidt tot enkele geweldige momenten. Ik begin er spontaan terug van te lachen.

De mannen die wel eens een Aziatisch kiekje lusten, krijgen weer lekkere kost: veel schaarsgeklede dames, redelijk wat bloot weer, mooi bloot , en ja, ook wat sex, maar wel op een komische manier natuurlijk. Ik was er wel mee gediend .

Voor ieder die deze film gezien heeft of gaat zien: die scene na een tiental minuten, daar kom je niet meer van bij. Hilariteit alom! Kwam ook al aan bod in de eerste, zo dodelijk grappig.

Sex is Zero 1 kreeg een 4.0*, deze ook, al was deel 1 iets beter dacht ik.

avatar van Bacon

Bacon

Ik verhoog hem met een half puntje. Afgelopen jaar zo vaak op tv voorbij zien komen, dat sommige scenes gewoon altijd leuk blijven.

avatar van BBarbie

BBarbie

Achter een reeks flauwe grappen in de stijl van American Pie gaat een aandoenlijk liefdesverhaaltje schuil. Dat is best wel jammer, want zonder de onderbroekenlol had het een aardig filmpje kunnen zijn (net als zijn voorganger).

avatar van Bacon

Bacon

Bij deze verhoog ik m'n cijfer nog een keertje... Allemachtig, wat gaat de tijd hard. Ik weet nog precies waar en met wie ik de film voor het laatst heb gezien, Samseong motel in Jongro, als is dat voor de mensen die dit lezen niet zo relevant.

Het is een ongelooflijk flauwe film, maar deze humor ligt me wel en bepaalde scene's zijn en blijven geweldig!