• 8.902.386 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Bam Margera, Brandon Dicamillo en Joseph Frantz

Met onder meer: Bam Margera, Ryan Dunn en Brandon Dicamillo

Plot Minghags

Een jongen komt met een bijzondere uitvinding; The Garbage Juicer, een apparaat waar je afval in kan dumpen en welke dit vervolgens omzet in drie verschillende drankjes. Je kan kiezen tussen limonade, grapefruit sap en olie. Een zakenman ontdekt deze uitvinding en besluit het ontwerp te stelen. De jongen besluit vervolgens om het ontwerp terug te halen voor de zakenman met zijn idee geld gaat verdienen.

logo tmdbimage

avatar van stephan73

stephan73

De poster hier is de teaserposter..

onbekend!

Verwacht er niet zo veel van.

Zeker ook zo domme film als haggard the movie!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

Bam!

Pff.wat een stomme trailer

avatar van dualcia

dualcia

Haha. Het zal wel zo'n kutfilm zijn .

Maar toch ben ik er wel benieuwd naar (H)

CKY-crew rockt

avatar van danijel

danijel

whoohoo we krijgen bam weer te zien

Nou ik heb de film gezien hoor. Haggard the movie was tenminste nog 1 film en nog wel vrij redelijk. Minghags bestaat eigenlijk uit allemaal korte stukjes en daar hebben ze 1 film en verhaallijn van gemaakt. Niet echt geslaagd als je het mij vraagt, had maar weinig lach momenten. De making off is nog het leukst haha

Where the fuck is santa is dan veel beter geslaagd, die was namelijk wel lachen En daar werd dezelfde crew gebruikt dus ze kunnen het wel

onbekend!

Iemand de film te koop ?

avatar van Woland

Woland

Moeizaam. Jackass heb ik stiekem best wel van genoten, CKY was ook nog wel te doen, maar dit is helaas toch wel andere koek. Weliswaar dezelfde personages/acteurs min of meer, maar dan doen ze in dit geval onsamenhangende, flauwe sketches, waar in de meeste gevallen het acteerwerk neerkomt op met een raar stemmetje praten. Zeker Brandon DiCamillo (die ook tig rollen heeft in de film) heeft daar een handje van. Maar ja, leuke grappen komen er niet echt voorbij, en de domme stunts, actie en zelfpijniging van Jackass zijn ook volledig afwezig. En dan blijft er maar bar weinig leuks over.