• 8.896.783 stemmen

Met onder meer: Bobby Deol en Akshaye Khanna

Gesproken taal: Hindi

Plot Naqaab

"Veil/Mask"

Twee mannen vechten voor de aandacht van hetzelfde meisje Sophie (Urvashi Sharma), een meisje uit een middenklasse familie. Ze is sexy en zelfverzekerd en bovendien verloofd met Karan Khanna (Bobby Deol), een stijlvolle miljonair. Alles verloopt prima totdat Sophie Vicky Malhotra (Akshaye Khanna) ontmoet. Vicky is een ambitieuze man die er alles voor doet om acteur te worden. Sophie valt voor Vicky wat de nodige problemen meebrengt voor haar aanstaande huwelijk met Karan.

logo tmdbimage

avatar van tn2543

tn2543

Op de hoes van deze film staat; 'Best thriller of the year'. Moet zeggen dat er niks engs aan deze film is. Het is gewoon een normale bollywood film. Spanning is vrijwel niet te bekennen. Geen diepgang, en het verhaal slaat nergens op, of is gewoon té slecht in scene gebracht.

Ik gaf een 2.0

avatar van Social-Mask

Social-Mask

Idd..stelde niet veel voor. Het was vrij ongeloofwaardig ook. Lijkt me niet mogelijk om geweldige kwaliteit met zulke camera's te krijgen die hij gebruikt om ze te filmen...

avatar van umbro01

umbro01