• 8.710.046 stemmen

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Going to the Mat

"There's more to winning than meets the eye."

Jace Newfield heeft een probleem. Los van het feit dat hij blind is en ook nog eens nieuw is op school, denken zijn klasgenoten dat hij een sukkel is. Jace moet dus een manier vinden om geaccepteerd te worden en hij denkt dat meedoen met het worstelteam misschien de oplossing is.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Vincent "Fly" Shu

Luke Nolan

Jason 'Jace' Newfield

avatar van FisherKing

FisherKing

Zodadelijk bij Net 5 op TV !

avatar van riivas

riivas

Een Disneyfilm, op IMDB gerated op 7.4/10.

Dat lijkt me wat veel, want de film is van begin tot het einde voorspelbaar. Maar daardoor wel heerlijk feelgood.

Genoeg variatie; weliswaar draait het geheel om worstelen, ook muziek, liefde en het high-schoolleventje komen aan bod. Al met al krikte het mijn eenzame dinertje wel op vanavond

2,5 + (ik schaam me bijna, maar doe het stiekem lekker toch ) 0,5 voor de sexy Andrew Lawrence

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Het was inderdaad voorspelbaar, maar wel leuk. Het was niet zo fout en bespottelijk als al de andere Disney Channel films, maar duurde wel wat te lang. Ik begon me het laatste half uur flink te vervelen (en het einde zag ik al van verre aankomen).

avatar van moviegirl

moviegirl

een lekere feel good film 2,5*

avatar van Pilcrepus

Pilcrepus

Het is natuurlijk een standaard feel good, "Wat Je Wil Bereiken Kan Je Bereiken" verhaaltje. Maar zo slecht was het niet.

Het acteerwerk was soms best aardig, en de andere keer weer wat ongeloofwaardig.

Ik laat het maar op 2,5 ster.

avatar van rubia

rubia

IS er misschien iemand die de film heeft opgenomen??? heb hem gemist en zou hem graag een keertje zien.

avatar van selientje

selientje

echt leuke film ik was eerst de naam vergeten maar nu weet ik het weer ik ga hem zeker nog een keer huren

avatar van selientje

selientje