• 9.370.338 stemmen

Dal-kom, Sal-beol-han Yeon-in (2006)

Romantiek / Komedie | 110 minuten

Genre: Romantiek / Komedie

Alternatieve titels: My Scary Girl / 달콤, 살벌한 연인 / 달콤, 殺伐한 戀人

Oorsprong: Zuid-Korea

Geregisseerd door: Jae-gon Son

Met onder meer: Yong-woo Park, Choi Kang-hee en Cho Eun-ji

Gesproken taal: Koreaans

Plot Dal-kom, Sal-beol-han Yeon-in

"Something about her frighten me…"

Hwang Dae-woo is een 30 jarige leraar Engels op een school. Hij ziet verliefde stelletjes en realiseert zich dat hij nog nooit een vriendin heeft gehad, en zelfs nog nooit heeft gekust. Dan komt hij op een dag in zijn flat een lief en onschuldig meisje tegen, die hij mee uit vraagt. Alleen is deze dame wel werkelijk zo onschuldig?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Alwin_

Alwin_

Aan het begin van de film was ik bang voor een My Sassy girl rip-off. (vanwege de titel, en ze ontmoette elkaar ook nog voor het eerst in de metro aan het begin van de film)

Later kreeg de film gelukkig toch wel een hele andere wending, en is niet te vergelijken met my sassy girl.

Wel vermakelijke film 3*