• 9.369.636 stemmen

Bell, Bare and Beautiful (1963)

Komedie / Erotiek | 64 minuten

Genre: Komedie / Erotiek

Geregisseerd door: Herschell Gordon Lewis

Met onder meer: Virginia Bell, William Kerwin en Joy Hodges

Plot Bell, Bare and Beautiful

"The picture that puts you in the viewer's seat!"

Miljonair Rick Bradshaw (William Kerwin) is helemaal onder de indruk van een vreemde jongedame, genaamd Gina Adair (Virginia Bell). Nadat hij er tot zijn ontzetting achter is gekomen dat Gina werk heeft als stripteaseuse in een nachtclub, reist hij haar achterna naar een camping voor nudisten in Miami, waar zij vaak verblijft.

Rick Bradshaw (as Thomas Sweetwood)

Dr. Everett (as Al Golden)

Theater Manager

Artist (as Jerry Eden)

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Al een stuk meer verhaal dan Daughter of the Sun al blijft het allemaal erg simpel en de karakters flinterdun. Hoewel ook hier een naturistenkamp een rol speelt zijn er veel meer scènes buiten het kamp dan erin. Allemaal vrij standaard alweer met naakt sporten, waterpret en zonnebaden maar baseball dat had ik nog niet gezien. Hoogtepunt is uiteindelijk de lange strip-tease van Virginia Bell (droomvrouw van de protagonist) in de nachtclub . Dat Bell de rol wellicht aan haar weelderige boezem te danken had en niet aan haar acteertalent was wel duidelijk. Het probleem wordt wel zeer gemakkelijk opgelost met name de protagonist legt een flinke som neer om zijn droomvrouw af te kopen van haar manager. LIjkt me eerder een vorm van betalende liefde dan echte romantiek. Bell wordt wel erg makkelijk verliefd, maar een kus op het einde voor haar 'held' was toch teveel gevraagd. Op imdb aangegeven als gefilmd in Eastmancolor, maar ik heb het wel met een zwart/wit versie moeten stellen.