• 9.374.599 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Conrad Janis

Met onder meer: Piper Laurie en Conrad Janis

Plot Bad Blood

"Nowhere to Run... No Place to Hide"

De zomervakantie zal voor negen hogeschool-studenten nooit meer hetzelfde zijn, wanneer zij op weg naar het Lake Tahoe van plan veranderen en belanden in 'Millie's Cherry Pie Inn and Diner'. Deze slaap- en eettent wordt uitgebaat door Lawrence, de 'charmante' baas van de bende 'Outlanders' en zijn vrouw Millie, samen met hun kleinzoon Jim. Onze negen enthousiaste reizigers denken dat ze bij goedaardige mensen terechtgekomen zijn en hebben een, weliswaar vals, gevoel van veiligheid. Tot zij ontdekken dat de Duivel soms een mooi pak draagt en glimlacht en dat hun enige hoop op overleven berust op het feit dat zij het beste samenblijven en enkel kunnen hopen dat zij de terreur overleven.

avatar van Horror-Maniac

Toch 5 sterren vermaakte me wel

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11909 berichten

Zwaar nep en slechte cast maar toch meteen maar vijf sterren?

avatar van Bozkurt187

Bozkurt187

HOE KUNNEN JULLIE DIT NOU 5 sterren GEVEN!!! wat zou je een A film dan wel niet geven??? B films verdienen niet meer als 2.5 sterren !!!! DAT IS NORMAAL

boven de 2.5 is voor A films !!!

avatar van Noodless

Noodless

Bozkurt187 schreef:

boven de 2.5 is voor A films !!!

[/quote]

[quote]

Soms kunnen B-films beter zijn dan A-films !!!!