• 9.375.377 stemmen

Geregisseerd door: Dave Diamond

Met onder meer: Jay Harrington, Josh Cooke en Julie Bowen

Gesproken taal: Engels, Hongaars en Italiaans

Plot Partner(s)

Soms moet je wel heel erg ver gaan om je doel te bereiken. Dave is een jonge succesvolle advocaat bij een groot kantoor, maar de grote doorbraak wil maar niet komen. Verwikkeld in een strijd met zijn vrouwelijke collega Katherine denkt hij eindelijk zijn slag te kunnen slaan: want Dave ziet er goed uit, kleedt zich fantastisch en woont samen met een homofiele vriend, dus Dave zal zelf ook wel homo zijn. De ideale advocaat voor een zaak tegen een grote multinational die wordt aangeklaagd voor het ontslaan van een homofiele medewerker. Althans, dat denkt de baas van Dave. Dave doet echter niets liever dan achter vrouwen aanjagen, maar hij ruikt zijn kans op promotie en besluit om het spelletje mee te spelen... als dan uiteindelijk blijkt dat hij moet samenwerken met de bloedmooie dochter van zijn klant wordt de situatie een stuk lastiger, zeker als Katherine de mogelijkheid ziet om Dave voor eens en voor altijd buitenspel te zetten....

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van baffieduck

baffieduck

lijkt me erg leuk en ik ga hem ook meteen kijken als ik hem heb

avatar van Mr. Rookus

Mr. Rookus

ga hem vandaag kijken geef volgende week wel de eerste beordeling

avatar van han de barman

han de barman

We hebben hem net gekeken en we vonden hem erg leuk deze film. Ik wer op een gegeven moment wel een beetje kriegellig van het homogebeuren, maar dat ligt aan mij omdat ik daar slecht tegen kan.

Het einde was erg leuk en er was enige spanning tot het laatste moment.

avatar van bosman_701

bosman_701

Grappig gegeven,alleen slecht uitgespeeld.

Geen spanningsveld tussen de spelers en het woord gay

is denk ik wel 100.000 keer genoemd.

Jammer,had me er veel van voorgesteld.Wel een lekker ding trouwens die Jay harrington.

avatar van Lepi

Lepi

Oké, en meer valt er eigenlijk niet over deze film te zeggen. Je merkt duidelijk dat het budget voor eze film niet erg hoog was, maar ze hebben er toch nog iets leuk van weten te maken

avatar van K.A.N. de Laar

K.A.N. de Laar

ik vind dit een waardeloze film, ontspeend van enige humor. De eerste film die ik met met een èèn beloon.

avatar van aburex

aburex

Het is een wa arrige ilm met al dit homo-gedoe. Hij doet voor dat hij homo isen op het einde is alles op minuten opgeost. Het meest grapigean de film vond ik nog de dialgen tussen Tom en John.

Daarvoor 3*