Murder in My House (2006)
Genre: Thriller
Alternatieve titel: Blood Stains
Canada
Geregisseerd door: Robert Malenfant
Met onder meer: Barbara Niven, Gary Hudson en Lisa Zane
4,6 (469)
Plot Murder in My House
Lauren verhuist met haar vader naar een schitterend huis. De nieuwe buurman is aantrekkelijk en charmant en geeft haar een echt welkom gevoel. Niets lijkt een lang en gelukkig leven in de weg te staan. Al snel blijkt echter dat de vorige bewoner op gruwelijke wijze is afgeslacht en... de dader nog vrij rondloopt. Hoe dieper ze in de geschiedenis duiken, des te beklemmender het huis wordt.
Lauren Kessler
Northernstar
echt zo'n rtl4 tv film. zeer voorspelbaar en absoluut niet spannend. 1*
fotzenbikkel
echt zo'n rtl4 tv film. zeer voorspelbaar en absoluut niet spannend. 1*
Dan wacht ik wel tot ie een keer op RTL-4 komt!
LastSamurai22
Dan wacht ik wel tot ie een keer op RTL-4 komt
De_Hollander
de film kijken is zeker de moeite waard
3.5 sterrer van de 5 sterren
snipersnipes
Ik ben normaal een echte thrillerfan, maar deze film is echt slaapverwekkend. Geen moment spanning
fotzenbikkel
Bij RTL4 komen alleen maar waargebeurde verhalen
Dus zal ik hem waarschijnlijk nooit gaan kijken....
Exxon
Bij RTL4 komen alleen maar waargebeurde verhalen
Dat is niet waar. De films van zaterdagavond zijn niet allemaal waargebeurd. Dit een film voor RTL4? Alleen het plot al, meer RTL7.
natju
redelijk saaie film zonder enkele echt spannende momenten .Ook is de film erg voorspelbaar. ik stem 2*
moviefreak#1
Dit een film voor RTL4? Alleen het plot al, meer RTL7.
Ik zat meer aan Oproep MAX te denken. Ik heb zelden zoveel botox in één film gezien. En dan al dat gevrij tussen die oude vellen... nee dank je wel.
Oh ja... de film zelf is alles behalve spannend en lijkt meer op een subplotje uit een soap.
Ronhart
Redelijke film, het verhaal hierboven deed me vermoeden dat het een horrorfilm was, maar dat is niet zo. Het is inderdaad een thriller met een nogal voorspelbaar verhaal. Ondanks dat, toch wel degelijk met tot aan het einde een goed opgebouwde spanning.
Wat mij betreft goed voor net even meer dan een voldoende. Dus 6,5/10 of een dikke 3**
jaspertje3
Tjonge jonge jonge... Dit is gewoon écht een hele matige film. Het acteerwerk is maar minimaal, en het plotje is ook voorspelbaar. Het is jammer dat de kijker zo snel weet wie de dader is, zo blijft er weinig te raden natuurlijk!We kijken eigenlijk naar een verhaaltje hoe de hoofdrolspeelster de dader ontmaskerd. Dit is gewoon voor ons niet spannend (niks meer te raden), en als het verhaal dan ook nog een saai en langdradig is, matig camerawerk en dode mensen die je ziet ademen houdt 't voor mij toch echt op.
Gelukkig voor "slechts" 3 euro mee kunnen nemen, dat was ook meer dan genoeg voor dit prutje.
Max 1 ster.
Sutherland
Hele matige film. Er staat thriller bij, maar ik vond de spanning erg ver te zoeken.
NeoTheXerox
In eerste instantie dacht ik dat dit een horror was, aangezien de voorkant van het hoesje, maar het dat is het dus niet, het begint goed maar al snel word de climax van de film verklapt, een psycho die pas halverwege het einde van de film een beetje in aktie komt. Ik vond m pas halverwege de film een beetje spannend worden...al dus 3 sterren. Leuk voor een keer tussendoor
ML Webdesign
Dit vond ik een erg mooie film!
Al was ie wel erg voorspellend wie de dader was!

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

Goed beoordeelde dramaserie 'Rivals' krijgt een tweede seizoen dit jaar: wat weten we erover?

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit