• 9.370.253 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: King Jeff

Met onder meer: King Jeff en Gorio

Plot The Murder Men

Wanneer in een klein stadje de lijken van drie bendeleden worden gevonden zet de politie een team van zes agenten op de zaak. Zij moeten de ontbrekende stukken van de puzzel trachten in te vullen. Door ondervragingen van de vrienden van de slachtoffers, de vijanden en de familie pogen zij de moordenaars te vinden.

Robert Arthur

Lt. Rook

avatar van Dragon

Dragon

Dit moet werkelijk de slechtste “film” aller tijden zijn. Het plot is volledig transparant, van acteren is er geen sprake en het geheel is uitermate saai uitgewerkt.

De klungelige, uiterst amateuristische scenes volgen elkaar op zonder ook maar één interessante plotwending. Bovendien wordt het verhaal ingedeeld in nietszeggende, overbodige hoofdstukken zodat de film soms wat op een slechte documentaire lijkt. Af en toe krijg je het gevoel dat het eerder als parodie bedoeld is, maar dan blijft het nog een volledige mislukking.

Alles werd ook in zwart-wit gedraaid om de film een “mysterieuse” sfeer te geven. Geen slecht idee van de maker, alleen spijtig dat hij vergeten was dat een verhaal wel handig is vóór je aan een film begint.

De personages in deze "thriller" ( ) zijn ook volledig belachelijk: 4 zwarte dedectives met gangster-look, 2 blanke dedectives met lang haar in een staart en maffiahoeden op, een dader die verschillende malen in beeld komt met telkens een andere lelijke en zeer opvallende pruik, …

Eigenlijk zou ik nu al mijn 0,5 *-films moeten opwaarderen zodat ze niet in de buurt van deze "poging tot" moeten staan. Ongelooflijk. Het testbeeld bekijken verschaft werkelijk nog meer genot.
½-*****