Aussie Park Boyz (2004)
Met onder meer: Joe Murabito
2,6 (389)
Gesproken taal: Engels en Italiaans
Plot Aussie Park Boyz
"Drink Australian, Think Australian, Fight Australian!"
In een klein Australisch stadje vechten een aantal gangs erom de grootste, beste, snelste en sterkste te worden. Bendeleden Cam Jon Franco en Pepe Siciliano hebben hun reputatie al bewezen. Gevechten, begonnen als zelfverdediging, zijn nu een manier van geld verdienen geworden. Cam's vechtkwaliteit brengt hem in beeld bij de 'grote jongens' maar een onbedoelde moord brengt Cam en Pepe in de gevangenis. Na hun vrijlating raken ze in een web van bedrog, leugens en wraak - ze moeten op hun hoede zijn wanneer ze voor de waarheid en hun eigen levens moeten vechten...
Pepe Siciliano
Leo
Silver
Sandman
Tich
Wat een boutfilm!! Geen verhaal, baggerslecht acteerwerk, baggerslechte acteurs, baggerslechte vechtscènes, ongeloofwaardig, onrealistisch. Leuk om dit misbaksel uit te lachen als je bezopen bent.
BacardiMan
Welke film is nu tegenwoordig goed......
Helaas geen bekende acteurs.
Verhaal gaat alleen maar over knokken.
En de film duurt 1 uur en 40 minuten waarvan toch zeker 1 uur en 30 minuten denk ik gevochten wordt.
Als je van buitensporig geweld houd id het een mooie film.
barryyyy
Heb de film gister ook gezien en ondanks dat het een Low-Budget film is vind ik hem nog best goed
krabat
Slecht verhaal, slecht acteerwerk, slecht camerawerk, slechte filmmuziek enz. enz.
Zelfs voor een B-film niet om aan te zien. Acteurs die anderhalf uur paranoide om zich heen kijken met gebalde vuisten, nee erg irritant allemaal. De regisseur lijkt me een fan van A Clockwork Orange zonder enig verstand van een film regisseren. 0.5*
Markant detail, bij de groep neonazi's (skins lopen niet met rode bretels rond) zat zelfs een neger........
De tatoeages van de Maori's waren duidelijk gemaakt met theatersmink, zelfs dat echt te laten lijken bleek nog te moeilijk.
pikas
Wat een zootje.
De stoere klopt een hele bende tegen de grond.
Maakt er eentje koud.
Plots komt er een onnozel flikje en kan hem zonder boe of bah arresteren. Wat een apekool.
Ik vind het een kinderfilmpje .....
Kan ook niet meer geven dan een 1.0
Boothead
Klopt niet helemaal aangeizen de kleur van de bretels over het algemeen niets voor skinheads betekent (gabbertjes niet mee gerekend).
Een van de slechtste films ooit, er was bijna NIETS goed hier aan. Behalve dan dat het me heel veel aan het lachen heeft gemaakt. Onder andere de neger die de nazi's hielp en de stoere boys die de stad niet ui konden omdat hun treinkaartjes gestolen waren.
Dus 2,5 van mij omdat ik me er suf om gelachen heb en hem zo nog een keer zou kijken.
Moviemani@
Waar hebben ze die "acteurs" vandaan? Ongelooflijk dat deze film bij ons in de videotheek terecht komt.
SmuttWars
Niet gezien! Wat is nou de bedoeling? Maori bendes in Australië? En ik knapte al af op die nep tatau`! Proberen ze hier een beetje "once were warriors" na te doen?
Boothead
Het is een beetje zoals Double Dragon (je weet wel van de snes), lopen vechten, lopen, lopen, vecthen, lopen, vechten, vechten, lopen, etc.
doeshnormal
als actiefilm is het dikke stront
als komedie, wat ie dus niet is, is ie nog wel geinig
RonnyNasty
Ook als je anderhalf uur wilt kijken naar doelloze vechtscenes is deze film je nog niet aan te raden. Een van de slechtste films die ik ooit heb gezien!
Het begin van de film gaf mij een angstvallige gedachte of de persoon van de videotheek mij toevallig geen "gay porn movie" heeft meegegeven in plaats van de echte film. Dit bleek dus wel "Aussie Park Boyz" te zijn.
Een aantal zogenoemde 'gangs' nemen het tegen elkaar op, en natuurlijk zijn er altijd weer een aantal 'superheroes' bij die niet te verslaan zijn. Het is inderdaad schandalig dat deze film in de videotheken ligt (hier bij de dagfilms nog wel).
Acteerwerk is gewoon waardeloos en scenes duren veel te lang. Het verhaal slaat nergens op. Bij mij heeft de film alleen redelijk op mijn lachspieren gewerkt terwijl het allemaal serieus bedoeld was.
0,5* voor het stoere hoesje.
Tommy_M
ik heb de film nu nog een keer gezien. echt een geweldige leipe film. als je niet van lekker knokken houdt moet je deze film idd niet kijken. te leip gewoon. ik hou wel van deze films
viezefreddie
1* en die krijgt die omdat die grappig slecht is, wat een instinker dit zeg, kom bij de videotheek met een maat op een avond dat we zin hadden een lekkere geweldadige film, ik zag het frontje en het was een 'kroonfilm' ik denk kassa dat wordt hem, en dan kom je zo bedrogen uit, wat een lowbuget d film, d van drama...
krabat
beetje leip dat je dit gedrocht kunt waarderen......zal wel een grap zijn.
Shroontjee
Ik ben het helemaal met je eens.
Ik heb de film vandaag gezien, en vond het een leuke film.
hendrik119
hoe kun je dit nou een goede film vinden??? kan niet, niks klopt aan de film maar dan ook echt niks!
Harco
Inderdaad, het is alweer een tijdje geleden, maar ik herinner me die prachtige intro nog met die credits dat ze in hun vuisten slaan en dat er dan een naam verschijnt. Zag er niet uit.
Kort daarna zette ik hem ook maar op stop.
Low Budget
Zucht!
Ik vind dit de slechtste film die ik ooit heb gezien!! ..0,5
nightbreed
Zucht!
Ik vind dit de slechtste film die ik ooit heb gezien!! ..0,5
Bedoel je een typische 'Low Budget' film?
Sorry, deze intikker kon ik niet laten gaan.
Low Budget
Bedoel je een typische 'Low Budget' film?
Sorry, deze intikker kon ik niet laten gaan.
Whaha...klopt
Flashbot
Dit is echt zo'n mega domme film he..
Vooral het stukje dat ze uit de trein komen en dat ze vervolgens weer terug willen.. zijn ze het kaartje kwijt.. helemaal in paniek..
wat een stoere jongens.. lol
Many
Gekocht bij de Free Record Shop voor € 2,-. Zelfs dat was nog te duur.....
bloedlink
haha dan ben je slechter af dan ik...ik huurde hem voor 3,80...maar jij bezit hem
Sjoerdow
Haha
Mijn broer heeft deze per ongeluk uit het schap geplukt. Ik was in de videotheek zelf al vrij zeker van mijn zaak dat deze film het kijken niet waard is.
Mijn gedachtegang bleek juist. B-acteurs met strakke spijkerbroeken en foute kapsels....Het lijkt wel alsof ik naar een slechte hippiefilm gekeken heb.
Waar moet ik beginnen in mijn afkraakstukje tekst?
Allereerst: Wat voor camera hebben ze in deze film gebruikt? Beeld is vaag en de close-ups zijn te debiel en te amateuristisch voor woorden.
Dan de acteurs: Hebben ze een paar autowassers van de straat geplukt ofzo? Je neemt ze vanaf het begin af aan niet serieus, de dialogen zijn niet diepgaand en kort. Het is hun niet echt kwalijk te nemen. Acteren is immers niet voor iedereen weggelegd.
Al met al gewoon een shitfilm die ik niet eens in mijn collectie wil noemen.
Wat een crap!
coldheaven
Gekocht in een 5 films voor 10 euro actie....jammer van m'n 2 euro
De film probeert stoer en serieus over te komen, maar is ongelofelijk amateuristisch geschoten en kansloos verloren.
coldheaven
Voor die prijs kun je hem bijna twee keer kopen in de winkel
Gang_Star
Deze film lijkt regelrecht afgekeken van The Warriors.
Toch stiekem vond ik deze film niet zo heel slecht , qua actie dan.

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser
crimewestern australiagangs