• 9.371.574 stemmen

Jab Pyaar Kisise Hota Hai (1998)

Familie / Komedie | 164 minuten

Genre: Familie / Komedie

Oorsprong: India

Geregisseerd door: Deepak Sareen

Met onder meer: Salman Khan, Twinkle Khanna en Anupam Kher

Gesproken taal: Hindi

Plot Jab Pyaar Kisise Hota Hai

De in Londen wonende rijke Indiër Suraj (Salman Khan) rookt en drinkt en versiert vrouwen. Volgens bepaalde conventies is dat duidelijk het gevolg van ouderloosheid en een te liberale opvoeding door opa (Anupam Kher). Suraj wordt teruggehaald naar India, waar hij Komal (Twinkle Khanna) ontmoet, op wie hij nu eens werkelijk verliefd wordt. Op een dag later komt zijn zoon, die bij hem komt wonen. Hij is ook de zoon van zijn vriendin die hij in Londen ontmoet had en daarna had uitgemaakt. Nu moet Suraj zijn zoon verstoppen van Komal en zijn opa.

avatar van Lady_Movie

Lady_Movie

saaiste film die ik ook heb gezien.

slecht geacteerd.

niet orginieel

voorspelbaar

saai

geen bekende mensen

te landradig

avatar van Social-Mask

Social-Mask

Weet nog heel goed dat ik vroeger dood moest lachen om Johnny Lever met al die oude mensen . Tijdje terug op tv geweest en vond het idd een best saaie film. Verhaal..tja. Acteren..tja.