Genre: Komedie / Muziek
Geregisseerd door: Migel Delgado en Jon Jacobs
Met onder meer: Jon Jacobs, Charlotte Lewis en Tina Wiseman
5,4 (719)
Plot Hey DJ
Hey DJ volgt de miraculeuze opkomst in de techno-wereld van DJ Hound Dog, die veel gemeen heeft met Elvis. Aanvankelijk heeft hij problemen om door te breken in de clubscene, maar met behulp van wereldberoemde DJ's als Carl Cox, Judge Jules en Tiësto wordt hij een grote ster.
DJ Hound Dog (as John London)
Tai
Cat
Johnson
Roxy
Fysche
Chastity
mrdig
moviefreak#1
31158 films op deze site en deze moet nummer 31158 zijn die ik ga kijken, dit moet zonder enige twijfel de slechtste film allertijden gaan worden.
AHWA
Zal wel vol zitten met die leuke dancemuziek.

mrdig
Slechter dan de Zeemeerman?
moviefreak#1
Absoluut. Vergeleken met dit soort films word De Zeemeerman erg ondergewaardeerd
WB
Morgen naar de film (première), inclusief afterparty! Misschien dat de film daaardoor beter tot zijn recht komt! We shall see! Heb er zin in
WB
Wat een BUTFILM! De afterparty was gezellig en fijn, maar de film was niet door te komen! De muziek (de dj in de Escape) draaide zijn eigen muziek door de film heen, wat de sfeer redelijk verdraagbaar maakte, maar de film was echt bagger...
1,5 sterren
kimz
geweldige film....75 minuten lange set geweldige muziek, ondersteund met de juiste beelden.
heerlijke film voordat je gaat clubben, zat gewoon te malen op de bank
pjutter
de film zelf zit niet echt goed in elkaar,
beetje docu-achtig.
het verhaal is ook niet zo geweldig,
de muziek daar in tegen is echt super, in 1 lange mix door de film heen,
Talla 2xlc
grappige film vond ik zo,leuk sfeertje,lekker muziekje,als je al dance muziek leuk vind en er ook geïnteresseerd in bent dan is het des te leuker om deze film te kijken,en judge jules geeft ook leuk advies in de film,vond ik wel grappig gedaan....
HasjSNAke
Heb de DVD vorige week voor 3eu meegenomen uit de stad. Als je de film kijkt met 'tekst' dan is er niet veel aan, gelukkig zat de optie: 'Music Only', er ook bij en dat is dan wel weer tof. 3,5 ster voor de muziek.
delisomeister
Ik vond het wel een vermakelijke film
voor mij een feel good movie met heerlijke muziek
3.5
Edie
Het gaat, constant muziek (wel goed) maar van mij had er best stukken tussen mogen zitten zonder. Ik wachte in het begin telkens tot het stopte en de film 'echt begon' maar dit gebeurde nooit.
Verder wel redelijk, maar niet zo bijster intressant... 1,5*
Erwinner
Wow, een film die om de muziek draait, die wil ik wel is gaan zien.
Heb net It's all gone" gezien en nu wil alleen maar muziek horen in een film. Komt zelden voor toch?
Boddhi
Op de dvd kon ik kiezen tussen full of music only. Beiden ondertiteld maar eerste had mijn voorkeur. Music only hoor je alleen maar muziek en geen gesproken tekst...
In de beschrijving werd verhaald over zijn opkomst in de techno-wereld. Nou heb ik 'm nauwelijks zien draaien en heb al helemaal geen techno gehoord.
Dan vind ik Berlin calling van Paul Kalkbrenner en It's all gone Pete Tong beiden beter.
Arrakis
Mee eens met Boddhi. Geef mij ook maar Berlin Calling of It's al gone Pete Tong.
Het heeft een flutverhaal en er gebeurd eigenlijk niks. Eigenlijk alleen de moeite waard om naar de muziek te luisteren en dan heb je ook nog wat beelden om naar te kijken.
scumfrog
But film met laffe trance, zonde van de tijd......Als je zo'n film wil zien, kijk dan liever naar:
It's All Gone Pete Tong, daar kan je iig nog mee lachen of idd Berlin Calling, al vind ik de laatste van een geheel ander (lees hoger) niveau....
heibert
Lekker mixje op music only, begint met Scissor Sisters - Filty and Gorgeous
In the paper vocal mix!
Film is idd matig maar the music is great

Binnenkort in de bioscoop: horrorfilm 'Scream 7' te zien in IMAX

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar de misdaadserie 'Animal Kingdom'