• 9.371.621 stemmen

Alternatieve titel: Lost Lake

Geregisseerd door: Anthony Adams

Met onder meer: Angel Boris Reed, Michael McLafferty en Mark Collie

Plot Peak Experience

Een betoverend mooie, avontuurlijke dichteres krijgt een baantje bij een landelijk in de bergen gelegen hotel. Nadat ze haar eigenaardige nieuwe medebewoners heeft ontmoet, wordt ze geplaagd door visioenen. Haar eigen leven raakt vervlochten met dat van de anderen, in een web van hartstocht, humor en mysterie. Dan wordt het hotel door een lawine van de buitenwereld afgesloten. De gevolgen van deze gebeurtenis gaan elk begrip te boven. Zijn de dichteres en haar metgezellen omgekomen bij de ramp of zijn ze in een andere dimensie beland?

E.Z. Ferris

Dr. Cameron Beale

Heather Peters

Eric "The Bartender"

avatar van Horrorfanaat

Horrorfanaat

Voor 1 euro te koop bij blokker op dvd!

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Ik heb nog nooit zo'n slecht uitgewerkt verhaal in een film gezien. Echt, er is geen touw aan vast te knopen. Wel geweldig dat hier ook gewoon het verhaaltje van de DVD staat, dat is namelijk hilarisch. Vooral de laatste zin. Dat gebeurd dus 5 minuten voor het eind. Een van de personages komt dan als een of andere mislukte Willy Wonka de andere personages uit het ondergesneeuwde huis bevrijden. Wat er dan allemaal gebeurd gaat elk voorstellingsvermogen te boven. Absurd. Vreselijk slecht dus maar best wel grappig.

avatar van SillyWilly

SillyWilly

Dit is echt een bijzonder slechte film waarin op alle fronten de plank falikant mis wordt geslagen.
Het acteerwerk is betreurenswaardig, de personages zijn ronduit zielig Een professor met een revolutionaire 'theorie' waarmee hij wel eens de nobelprijs zou kunnen winnen en zijn mooie assistente die op hem valt omdat hij zo slim is, een typische domme snowboardgast en een dichteres met visioenen... allemaal slecht uitgevoerd De emotionele ontwikkelingen tussen de personages hebben de diepgang van een slechte pornofilm, inclusief totaal onnodige 'soft erotische' momenten. Ongeveer 10 minuten aan ski- en snowboardshots om het maar spannend te houden, té veel loze scènes om op te noemen.
En het einde.... daar ga ik maar geen woorden aan vuil maken anders dan K*T

PS: de ondertitels waren ook interessant. Klaarblijkelijk vonden de ondertitelaars het ook een saaie film aangezien ze het Engels 'gravitons' vertalen naar het oerhollandse 'rabbit tones'.
En "Good!! Way to go man!" naar "goeie manier om te gaan!" compleet buiten de context. (onder het motto: "wat zei hij nou??" "Weet ik veel, maargoed, werk maar door want ik heb nog meer te doen vandaag")

avatar van SillyWilly

SillyWilly

Ohja, een 0,5, maar dat spreekt voor zich...

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Eigenlijk verdiend deze film gewoon een 5, zoveel genialiteit is moeilijk te bevatten .

avatar van Monsta Kody

Monsta Kody

Tamelijk briljante film, de ondertitels tillen de film naar een hoger niveau en het einde staat gelijk aan een LSD trip.