• 9.375.198 stemmen

Crossings (1986)

Drama / Oorlog | 269 minuten (miniserie, 3 delen)

Genre: Drama / Oorlog

Speelduur: 269 minuten (miniserie, 3 delen)

Alternatieve titel: Danielle Steel's 'Crossings'

Geregisseerd door: Karen Arthur

Met onder meer: Cheryl Ladd, Jane Seymour, Christopher Plummer

Plot Crossings

Het is 1939 en staalmagnaat Nick Burnham wordt bij president Roosevelt geroepen. Hij krijgt tijdens zijn zakenreis naar Europa de opdracht om informatie te verzamelen over Hitlers dreigementen Europa aan te vallen. Als Nick het Witte Huis verlaat; botst hij tegen de Franse ambassadeur en diens vrouw; Armand en Liane Devillier; op. De volgende dag kruisen Nick en Lianes wegen elkaar opnieuw; als zij zich beiden met hun partners aan boord van de Queen Mary richting Europa bevinden. Wanneer Nick zijn liefde voor Liane uit; stort zijn vrouw zich in de armen van een ander. In Parijs ontdekt Armand dat zijn zoon Robert ook door Europa reist en verliefd is geworden op een joods meisje; Natasja Freilich; dat zijn hulp heeft gezocht in verband met het veiligstellen van haar familie. Vervolgens vraagt Armand aan zijn vader of die hem daarbij wil helpen. Maar Armand staat machteloos; omdat hij is gevraagd om voor de Fransen te spioneren en daar mag hij absoluut niet met zijn familie over praten. Hij stuurt Liane naar familie in Amerika. Tijdens haar bootreis worden er drenkelingen opgepikt. Onder hen bevindt zich Nick.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2060 berichten

Ik keek deze film met mijn moeder, ik denk twee of drie keer. Echt een liefdesdrama, ik vond het prachtig. Kan m nu nergens meer vinden. Zelfs niet op RTL4, waar Danielle Steele toch haast wekelijks op visite is...