• 9.372.548 stemmen

Alternatieve titel: Dominatrix

Geregisseerd door: Neil Coombs

Met onder meer: Grace Kosaka, Darryn Lucio en Larry Bain

Plot Dom

"In the dark world of a dominatrix, love is the most dangerous thing of all."

Jade is een meesteres en schenkt haar klanten het ultieme genot door ze tot de meest benarde posities te dwingen. Pijn is fijn. Slavernij is vrijheid. En in dit koninkrijk is Jade koningin. Jade heeft haar prive-leven echter totaal niet onder controle. Haar beste vriend ligt op sterven, haar vriendin wil een echte relatie met haar in plaats van alleen maar seks en Jade ontmoet een Rock muzikant die evoor zorgt dat ze haar controlle wil verliezen. De meesteres wordt tot het uiterste gedreven en liefde en macht gaan de strijd met elkaar aan.

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Dit was een film zonder verhaal. Dus ik kom echt niet hoger dan 1,5*. Het was geen thriller zoals op hoes vermeld staat en ja wat was het dan ik weet het niet. Film slaat helemaal nergens op alleen de hoofdrolspeelster zag er leuk uit

avatar van TheLionKingFan

TheLionKingFan