• 9.371.086 stemmen

Dik Trom Knapt het Op (1974)

Familie | 88 minuten

Genre: Familie

Alternatieve titel: Dik Trom Knapt 't Op

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Henk van der Linden

Met onder meer: Peter Erven, Jan Kruyk, Toon van Loon

Releasedatum: 4 april 1974

Plot Dik Trom Knapt het Op

Dik Trom en zijn vriendjes hebben vakantie en ze vermaken zich prima. Ze verzinnen van alles om de tijd door te komen. Ze vissen, maken houten karren, schieten pijl en boog en halen een hele hoop kattekwaad uit. Ook veldwachter Flipse is niet veilig voor hun grollen. Ze hebben zoveel lol, dat niemand, zelfs geen pestkop, dit kan verstoren. Ze hopen wel dat ze deze vakantie nog iets spannends meemaken. Plots vinden ze een spookhuis. Zou dat eng genoeg zijn?

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Héél lang gelden toen ik klein was.........

avatar van trompadour

trompadour

SmuttWars schreef:

Héél lang gelden toen ik klein was.........

Jammer dat er toen alleen nog zwrt/wit beeld was !

avatar van Sneakerjeans29

Sneakerjeans29

Wat dan nog, ik vind zwart- wit best aangenaam. Stemmen lijken me altijd nep bij deze films, moet volgens mij dialect zijn.

avatar van robertus65

robertus65

Kinderen zullen dit wel leuk vinden, want de volwassenen zijn zonder uitzondering dom en stom.

avatar van Max en Joep

Max en Joep

hahaha, ik ken die oude Dik Trom films ook en ik vind ze bijzonder grappig.

avatar van niethie

niethie

Vond dit vroeger net als de andere Dik Trom films erg leuk, daar denk ik nu toch echt anders over, je kunt het zo af en toe eens opzetten om eens hard te lachen maar voor de rest kun je er weinig mee.

avatar van YoungHustler

YoungHustler

Classic baby, jauwwww

avatar van Spetie

Toch best wel vermakelijk deze film, die een heel stuk langer duurt dan de andere film van Dik Trom die ik zag. Ik vond deze toch wel een tikkeltje leuker, al houdt het niet over. Humor is vaak wel erg flauw en voorspelbaar en goed wordt het eigenlijk nooit, maar doordat de vaart van de film hoog is, is het allemaal nog best door te komen.

avatar van Phantasm

Phantasm

Dit is een van de betere Dik Trom films, grappig en leuk in elkaar gezet.