• 9.372.317 stemmen

Alternatieve titel: Sensuous Taboo

Geregisseerd door: Lee Frost

Met onder meer: Judy Adler, Carol Baughman en Baby Bubbles

Plot Mondo Freudo

"The scenes in this film are real - too real for the immature!"

Een pseudo-documentaire in de stijl van Mondo Cane. Wat men te zien krijgt zijn stelletjes die de liefde bedrijven op het strand, tieners die rond Hollywood Boulevard rijden, burlesque clubs in San Francisco en Londen, een interview met twee halfnaakte lesbiennes, een bikini mode-show, Japanse topless clubs, een beatnik kunstenaar die op naakte vrouwen schildert, slavenhandel in Tijuana, een Japanse SM club en modderworstelen in Duitsland.

Brunette Topless Waitress

Body-Painting Model

Bob (stemrol)

Fashion Model

Watusi Dancer

Fashion Model

avatar van mikey

mikey

Topless bikini show bestaat niet: bikini is een tweedelig zwempak. Info van Wiki

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

En elke keer trap ik er weer in...0,5*

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Zoals het staat beschreven in de premise dat krijg je ook te zien. Het enige wat ik er niet tussen zie staan is het ritueel van de satanische sekte met een 17-jarig meisje als offer. Dit offer bestaat dan uit besprenkelen van bloed van een varkenskop en daarna wordt het meisje verkracht. Dat laatste wordt gelukkig niet in beeld gebracht. Het is in elk geval interessanter dan de standaard documentaire over erotiek die zich meestal enkel focussen op strip-tease. Hier is er dan toch wat meer variatie. Dit betekent niet dat het een goede film is. Goed voor een keertje.