• 9.380.902 stemmen

Die Kleine Is Alles voor Mij (2015)

Documentaire | 54 minuten

Genre: Documentaire

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Rian van den Boom

IMDb beoordeling: Nog geen beoordeling

Plot Die Kleine Is Alles voor Mij

Vlak voor de bevalling van haar eerste kind wordt Lislene door haar vriend op straat gezet. Lislene doet aangifte van mishandeling tegen haar vriend en gaat in een blijf-van-mijn-lijf-huis wonen. Als ze de aangifte tegen haar vriend weer intrekt, komt Jeugdzorg om de hoek kijken en wordt dochter Luna onder toezicht gesteld. Lislene krijgt 2 jaar de tijd om met begeleiding een veilige omgeving voor haar dochter te creëren.

avatar van Decec

Decec

Komt herhaling op tv as donderdag 17 september om 19.25 uur NPO 2

avatar van joyce.b

joyce.b

De documentaire is in filmtechnisch opzicht eigenlijk best saai. Er is volgens mij 1 camera in een huiskamer/keuken waar de meeste scénes zich afspelen.

De problematiek erachter is wel triest maar ook razendinteressant,en volgens mij groter dan de cijfers weergeven.

Je zal maar in zn situatie verstrikt raken,dan gelden alle reeele opvattingen over hoe het hoort (volgens ánderen) niet meer en dan heb ik alle respect voor de meiden die zich er toch uit weten te vechten.

Die exvriend die zo zit te tieren door de telefoon kijkt vast óók deze documentaire,en hij kan natuurlijk niet anders dan zich schamen .