• 9.369.500 stemmen

Geregisseerd door: Levent Kirca

Met onder meer: Levent Kirca en Oya Başar

Gesproken taal: Turks

Plot Son

"A Turkish movie from Levent Kirca"

Zes mensen die nog niets hebben bereikt in hun leven, komen bij toeval bijelkaar. Ze besluiten, als laatste wanhoopsdaad, een film te maken, terwijl ze nauwelijks de benodigde middelen daarvoor hebben. Door allerlei sluwigheden weten ze echter een filmactrice die naar haar oude glorietijden snakt, te strikken. Het team wordt compleet als ook nog eens een zwerver met een mooie stem de mannelijke hoofdrol op zich neemt. Zo beginnen ze aan een onmogelijke avontuur.

avatar van Anatolia

Anatolia

Ontzettend flauw.

Bedoeld als parodie op oude Turkse films (en een beetje op Titanic, zie plaatje) maar werd zelf een film waar je een parodie op kunt maken.

Het duurt veel en veel te lang. Veel onnodige 'emotionele' scènes en kleine sitcom-grapjes. Dat hou je geen 134 minuten vol. Ik bleef dan ook alleen maar zitten uit beleefdheid.

P.S.: eerste biosfilm van Levent Kirca, een populaire (sitcom)comedian in Turkije. Hopen dat dit ook inderdaad 'The End' is van zijn pas begonnen carrière als regisseur.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Volgens mij begreep jij niets van dit film..

Zo kan je het ook noemen

avatar van Izan

Izan

kArIzMa_TuRk schreef:

Volgens mij begreep jij niets van dit film..

Zo kan je het ook noemen

volgens mij begreep jij niks van DEZE film chef.