Genre: Actie / Thriller
Geregisseerd door: Bryan Goeres
Met onder meer: Ricky Schroder, Paulina Gálvez en Eric Balfour
4,3 (502)
Plot Face of Terror
"Nothing's more deadly than a man with nothing to lose."
Een enorme explosie vernietigt een gebouw in Barcelona. De politie gaat ervan uit dat de aanslag is gepleegd door een terroristische groepering die wordt geleid door Saleem Haddad. Deze groepering gebruikt onschuldige jonge vrouwen om hun doel te bereiken. Zonder dat de vrouwen het weten dragen zij explosieven met zich mee om zo Amerikaanse instellingen op te blazen. Wanneer Nick Harper, een politieagent uit L.A., in contact probeert te komen met zijn 17 jarige zus Faith, een veelbelovend model dat in Barcelona werkt, komt hij erachter dat ze is verdwenen. Vastbesloten haar te vinden vliegt hij naar Barcelona en volgt haar spoor door de glamourwereld van topmodellen. Nick wordt in een hinderlaag gelokt en er volgt een race tegen de klok met vuurgevechten en achtervolgingen door de drukke straten van Barcelona.
Nick Harper
Isabel
Alberto
Faith
matthijs_green
Dit is echt een aanrader voor iedereen die van actiefilms houd.
Begint ook gelijk goed met veel actie.
En het is een film waarbij je constand je aandacht houd.
redjina
Mooi Film, lekker veel actie en een leuk verhaal.
Zeker het kijken waard 4 * Sterren.
zeus
Standaard aktiefilm die lekker wegkijkt. En natuurlijk ook nog prachtige beelden heeft van Barcelona en vrouwen met daaronder een lekker muziekje. 3,5*.
Gehenna
Een redelijk actuele actiefilm na die aanslag in spanje, het verhaal gaat over een Amerikaanse agent die op zoek is naar zijn 17-jarige zus die is Spanje zit om als model te werken, ze word vermist en daarnaast zijn er terroristen actief.
De voor mij onbekende Rick Schroder die de hoofdrol speelt doet me denken aan een jongere versie van Kiefer Sutherland.
Redelijke low-budget actiefilm.3*
K.A.N. de Laar
Matige film, niet altijd even goed geacteerd, vooral de bijrollen waren matig. Verhaal vond ik voorspelbaar.
dope
- 20052 stemmen
Pino van de sesamstraat kan nog beter acteren dan 90% van de acteurs in deze film! (Sorry Pino, niets ten nadele van jou)
oruiz
Pino wordt, weer eens, niet op waarde geschat. Hij doet namelijk baanbrekend acteerwerk voor de vogels.
Gatvol

lol.... dit noem ik nou eens belangerijke recensies..
Boddhi
Acteerwerk is ver onder de maat, The A-team is spannender.
Film van nix.
jojo50
Zeer matige film. Verhaal is redelijk maar de acteer prestaties zijn B-film niveau.

Nederlandstalige misdaadserie 'Blind Sherlock' nu te zien op Netflix

'Hacksaw Ridge' van Mel Gibson wordt vanavond uitgezonden op televisie