• 9.370.356 stemmen

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Bryan Goeres

Met onder meer: Ricky Schroder, Paulina Gálvez en Eric Balfour

Plot Face of Terror

"Nothing's more deadly than a man with nothing to lose."

Een enorme explosie vernietigt een gebouw in Barcelona. De politie gaat ervan uit dat de aanslag is gepleegd door een terroristische groepering die wordt geleid door Saleem Haddad. Deze groepering gebruikt onschuldige jonge vrouwen om hun doel te bereiken. Zonder dat de vrouwen het weten dragen zij explosieven met zich mee om zo Amerikaanse instellingen op te blazen. Wanneer Nick Harper, een politieagent uit L.A., in contact probeert te komen met zijn 17 jarige zus Faith, een veelbelovend model dat in Barcelona werkt, komt hij erachter dat ze is verdwenen. Vastbesloten haar te vinden vliegt hij naar Barcelona en volgt haar spoor door de glamourwereld van topmodellen. Nick wordt in een hinderlaag gelokt en er volgt een race tegen de klok met vuurgevechten en achtervolgingen door de drukke straten van Barcelona.

avatar van matthijs_green

matthijs_green

Dit is echt een aanrader voor iedereen die van actiefilms houd.

Begint ook gelijk goed met veel actie.

En het is een film waarbij je constand je aandacht houd.

avatar van redjina

redjina

Mooi Film, lekker veel actie en een leuk verhaal.

Zeker het kijken waard 4 * Sterren.

avatar van zeus

zeus

Standaard aktiefilm die lekker wegkijkt. En natuurlijk ook nog prachtige beelden heeft van Barcelona en vrouwen met daaronder een lekker muziekje. 3,5*.

avatar van Gehenna

Gehenna

Een redelijk actuele actiefilm na die aanslag in spanje, het verhaal gaat over een Amerikaanse agent die op zoek is naar zijn 17-jarige zus die is Spanje zit om als model te werken, ze word vermist en daarnaast zijn er terroristen actief.

De voor mij onbekende Rick Schroder die de hoofdrol speelt doet me denken aan een jongere versie van Kiefer Sutherland.

Redelijke low-budget actiefilm.3*

avatar van chantal29

chantal29

ik kon hem nog niet echt een super film

avatar van K.A.N. de Laar

K.A.N. de Laar

Matige film, niet altijd even goed geacteerd, vooral de bijrollen waren matig. Verhaal vond ik voorspelbaar.

avatar van dope

dope

• 20052 stemmen

Pino van de sesamstraat kan nog beter acteren dan 90% van de acteurs in deze film! (Sorry Pino, niets ten nadele van jou)

avatar van oruiz

oruiz

dope schreef:

Pino wordt, weer eens, niet op waarde geschat. Hij doet namelijk baanbrekend acteerwerk voor de vogels.

avatar van Gatvol

Gatvol

lol.... dit noem ik nou eens belangerijke recensies..

avatar van Boddhi

Boddhi

Acteerwerk is ver onder de maat, The A-team is spannender.

Film van nix.

avatar van jojo50

jojo50

Zeer matige film. Verhaal is redelijk maar de acteer prestaties zijn B-film niveau.

avatar van Phantasm

Phantasm

Standaard actiefilm met een leuk verhaal.