• 9.371.086 stemmen

Geregisseerd door: Lamberto Bava

Met onder meer: Joanna Pacula, Tomas Arana en François Montagut

Gesproken taal: Engels, Italiaans en Duits

Plot Body Puzzle

"He won't quit until he gets the final piece."

Een politieagent doet een macabere ontdekking tijdens zijn onderzoek van een serie moorden. Elk slachtoffer heeft een getransplanteerd orgaan van één en dezelfde man.

avatar van kungfuzombie

kungfuzombie

Behoorlijk saaie thriller, wil het niet eens een giallo noemen!

avatar van Patat

Patat

Aardige thriller van Lamberto Bava met een aantal leuke, spannende settings. Toch ondermijnt het detective verhaal erom heen wel wat het geheel. Toch een boeiende film.

Mijn oordeel: een goede 3,5/5.

avatar van hollandpride

hollandpride

ik vond hem best goed gelukt, het blijft boeiend om te kijken, je gaat je niet vervelen tijdens de film. van mij een 4

avatar van pink_roosje

pink_roosje

Vond de film niet echt boeiend en dat is eslecht voor een triller, De acteer prestatie was goed. Ik kon mijn aandacht alleen niet op de film houden. ben zelfs op een gegeven moment de afwas gaan doen. omdat het verhaal mij niet kon boeien 2.5

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Niets nieuws onder de zon en geen echte verrassingen, maar de sfeer is prettig en het bleef mijn aandacht vasthouden.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Ik heb Body Puzzle zo'n 20 jaar geleden in de videotheek gehuurd en vanavond herzien uit eigen collectie. Regisseur Lamberto Bava heeft zeker betere genrefilms gemaakt, Maar Body Puzzle is zeker een herziening waard, hij is niet al te bloedig, maar de film heeft een bijna continu broeierig sfeertje. Ik vind het leuk om kijkvoer uit de oude doos na zoveel jaren te herzien en ik heb meer dan zat oude films in mijn collectie om te herzien. Een 3.0

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht, leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van Noodless

Noodless

Best aardige horrorthriller die een interessant verhaal heeft waarbij de kijker geleidelijk aan de puzzelstukjes kan leggen. Een echt whodunnit verhaal is het niet, want je weet al snel wie de dader is. Toch weet de regisseur Lamberto Bava je toch ergens te verrassen i.v.m. de dader en is het motief misschien wel vergezocht, maar wel leuk gevonden. Jammer van de simpele uitwerking naar het einde toe. De slotscène stelt teleur en een rare opmerkelijke eindscène waar de inspecteur gewoon weg wandelt van heel het gebeuren en zegt dat hij 24 uur naar de maan is. Ondertussen zit zijn getuige/slachtoffer/geliefde in zijn auto te wachten. 6/10

avatar van frans123

frans123

Een cutfilm ,maar wel met lekkere w..ven, vooral de figuranten...