• 9.375.064 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Patrick Hasson

Met onder meer: Will Keenan en Hannah Dalton

Plot Waiting

Sean werkt in een pizzeria waar hij onderhand wel genoeg heeft van klagende klanten, lage fooien en zeurende bazen. Het lukt hem echter niet om iets anders te vinden en als zijn vriend hem dumpt moet hij ook nog eens weer bij zijn ouders gaan wonen. Om zijn zorgen te vergeten drinkt hij zich elke avond een stuk in zijn kraag. Als hij op een avond per ongeluk in een fetisjclub terecht komt lijken zijn kansen te keren.

Sean McNutt

Andrea Janszek

avatar van Dridge

Dridge

Absurde film , Zelf had ik de neiging om hem na een half uur uit te zetten , Maar na dat ik er toch nog een paar keer smakelijk om moest lachen heb ik hem maar afgekeken

avatar van rainmaker

rainmaker

Na de film had ik het gevoel dat het verhaal nooit echt begonnen was, alsof het één lange intro was. Behalve een introductie van de karakters lijkt er niet echt veel te gebeuren.

avatar van Insane

Insane

In één woord GEWELDIG gewoon.

Het is een bepaald soort humor die je moet bezitten voor het kunnen waarderen van deze film. Kun je deze humor waarderen dan staat je 80minuten geweldige film te wachten.

Damn wat heb ik dubbel gelegen bij het kijken van deze film.

Echt super.

avatar van nightbreed

nightbreed

De makers van deze film hebben, voordat ze aan dit avontuur zijn begonnen, eens goed gekeken naar 'Clerks' (deel 1).

Het is een soort van platte 'Clerks' met een iets lager niveau geworden.

Het bijdehante typetje in deze film is overduidelijk afgeleid uit het bijdehante typetje uit 'Clerks'.

Het eerste half uur was een beetje zwak, maar daarna wordt de film leuk en af en toe hylarisch.

Al met al een zeer grappig filmpje die het bekijken meer dan waard is.

Tijdens de aftiteling krijg je ook nog een 'over the top' ranzig rapnummer van die 2 sukkels te horen, zeer grappig.

Two in the pink, one in the stink