• 9.371.183 stemmen

The White River Kid (1999)

Komedie | 99 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: The Conmen

Geregisseerd door: Arne Glimcher

Met onder meer: Antonio Banderas, Bob Hoskins en Beau Bridges

Plot The White River Kid

Edgar is een vrijgevige ondernemer die sokken verkoopt. Hij adopteert Morales Pittman, een jongeman die grote dromen heeft. Samen reizen ze af naar Arkansas om sokken te verkopen en ze komen in allerlei vreemde situaties terecht.

Morales Pittman

Eva Nell La Fangroy

White River Kid

Apple Lisa

Daddy Weed

Sheriff Becker

Reggie Weed

avatar van stinissen

Wat een draak van een film.

avatar van JackNL

JackNL

Hele slechte film..

avatar van Julie

Julie

super slechte film. ik viel gewoon in slaap. en ik bergreep er niets van (misschien omdat ik sliep:)) van mij krijgt hij iets minder eigenlijk dan 0.5 sterren maar dat gaat niet:)

Wat een k#tfilm! niks meer aan toe te voegen!

avatar van Redrabbit

Redrabbit

Toch 2,5 * waard vind ik.

Had het commentaar hier gelezen voor ik hem bekeek en dacht " ik zal het een kans geven en anders zet ik hem gewoon uit en zet ik een andere film op"

Ik ben hem blijven kijken tot op het einde... de film op zich was nergens hilarisch of grandioos maar was ook nergens zo slecht dat hij minder dan 2 sterren verdient.

avatar van my style

my style

Vond dit niet echt een vermakelijke film, gebeurd niks spannends en acteer werk is zeker niet sterk. Begreep er ook weinig van maar toch nog 2 ster voor het werk.

avatar van Suze

Suze

Jemig, ik heb de film van de week gezien en heb er wel van genoten! Ja weird is ie, maar ik heb me niet verveeld.

avatar van gotti

Waardeloos script en dito voor de regie. Zelfs niet gelachen om Banderas (die toch vaak eenzelfde soort rol speelt).

avatar van fritsje

fritsje

was waarschijnlijk niet eens zo een onprettige film geweest als ze de editor van de verdovende middelen hadden kunnen weghouden , wat een chaos en onlogische scene opbouw.

Hoskins was goed op dreef maar de rest liep er wat verdwaasd in rond , wel leuk bijrolletje van de countryzanger Travis.

avatar van beaster1256

beaster1256

ook 1 euro , en zeer slechte film , maar ik verkoop ze dan aan 2 euro , lukt altijd

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Hm, ik heb zelf duidelijk een andere mening over deze film dan anderen. Heb 'm ook op dvd voor 1 euro, maar hij is mijns inziens het 10-voudige waard.

Enigszins rare film, dat wel. Maar origineel uitgewerkt.

Het is geen topfilm, maar zeker geen onvoldoende waard. 3*

avatar van skip

skip

Een rare film maar omdat Hoskins goed speelt toch nog 2*

avatar van misterdhdh

misterdhdh

slechte film, heb geen één keer echt moeten lachten, verhaal is ook niet echt leuk, teveel personages op het einde, gewoon geen leuke film

1.5/5

beste: countryzanger

slechtste: humor

avatar van DV1984

DV1984

Hier heb ik nog ooit 2, 50 aan uitgegeven (kan zijn dat het nog guldens waren)