• 9.375.080 stemmen

Oorsprong: Italië

Geregisseerd door: Tinto Brass

Met onder meer: Sara Cosmi, Silvia Rossi en Raffaella Ponzo

Plot Fallo!

Een aaneenschakeling van romantische filmpjes die op het gebied van liefde, sex en drank met elkaar in relatie staan. Het zijn zes kortfilms die als thema's de nieuwe generatie meiden en seksualiteit hebben.

avatar van Theunissen

Toch wel een leuke en vooral vermakelijke erotiek (met hier en daar ook wat porno) film van regisseur Tinto Brass die allerlei verschillende korte verhalen bevat van circa 15 minuten.

Opzicht stellen de verhalen niet veel voor en zijn ze ook wisselend van niveau en visueel aspect. Maar ze zijn wel allemaal met een komische ondertoon gemaakt (bij het SM-achtige Tiroler verhaaltje, het derde verhaal, heb ik zelfs echt moeten lachen. Vooral dankzij de rijpe "Frau Bertha", gespeeld door Virginia Barrett die best een aardig Rubens lichaam had, die geregeld hardhandig te keer ging tegen "Herr Otto".) en de uitvoering ervan was ook niet onaardig.

Dat de uitvoering niet onaardig is, heeft natuurlijk vooral te maken met de vele mooie vrouwelijke schoonheden met prachtige lichamen die zeer regelmatig uit de kleren gaan. Hierin gaan ze geregeld best ver want zo krijgt o.a. de fraaie Sara Cosmi (te bewonderen in het eerste verhaal) een elektrische tandenborstel op haar poes en gaat de perverse gynaecoloog Marin zelfs met een paar vingers bij haar naar binnen. Dat laatste gebeurt ook bij de andere verhalen. Ook zitten er pijpscenes in waarbij met name Federica Tommasi (in het tweede verhaal) daar zeer bedreven in is. Silvia Rossi (ook in het tweede verhaal) heeft daar vooral een helpende hand in Overigens valt het binnenwerk van vrijwel alle dames ook regelmatig te bewonderen. Wat ook fraai is aan de dames, is dat ze allemaal nog puur natuur zijn (tegenwoordig is dat helaas vrijwel niet meer het geval in films). Hierbij slaat Maruska Albertazzi (in het vijfde verhaal) wel wat door met een flink tapijtje tussen de benen die ze gespreid toont. De vrouwen zijn ook vrijwel allemaal behoorlijk rondborstig en hebben een behoorlijk achterwerk.

Al met al heb ik me met deze film prima vermaakt en ook met het concept van de verschillende korte verhaaltjes. Het voordeel hiervan ten opzicht van één verhaal is dat het tenminste afwisselend is (dus ook niet langdradig of saai) en je ook heel veel verschillende prachtige vrouwen kunt bewonderen.

P.S. het valt me op dat in een film van Tinto Brass (zelf ook nog even te zien in de laatste seconden van het laatste verhaaltje) regelmatig het bidet wordt gebruikt door vrouwen en daar ook specifiek op wordt ingezoomd. Schijnbaar heeft hij daar een fetisj voor en ook met toiletten. De vrouwen die van het bidet en het toilet gebruik maken, vegen zich wel altijd netjes af