• 9.377.963 stemmen

The Darkling (2000)

Horror | 120 minuten / 86 minuten (dvd)

Genre: Horror

Speelduur: 120 minuten / 86 minuten (dvd)

Geregisseerd door: Po-Chih Leong

Met onder meer: F. Murray Abraham, Aidan Gillen en Lisa Linde

Plot The Darkling

"Be Careful What You Wish For..."

Automonteur Jeff Obold woont samen met zijn vrouw en zijn zevenjarige dochter in een kleine caravan. Op een avond ontmoet hij Bruno en hun gemeenschappelijke liefde voor auto's creëert een band tussen de twee mannen. Wanneer Jeff en zijn vrouw een uitnodiging krijgen voor een mysterieus feest bij Bruno thuis, besluiten ze erheen te gaan. Daar ontmoet Jeff voor het eerst 'de Darkling', een gekooid wezen dat iedere wens kan laten uitkomen; of het nu gaat om rijkdom, geluk of roem. Wanneer Jeff 'de Darkling' gaat gebruiken komt hij erachter dat hij een wel zeer hoge prijs moet betalen om zijn dromen uit te laten komen.

MaTtIeBoY

Laatst gezien op T.V. Niet erg opwindende horrorfilm. Redelijk acteerwerk. ** sterren

avatar van pimp-juice

pimp-juice

Ik heb hem net gehuurd maar hij duurt toch echt maar 83 minuten in plaats van 120 en by the way...... kutfilm...

avatar van Mac Hammer Fan

Mac Hammer Fan

Het eerste deel kon nog enigszins erdoor, maar halfweg zakt de film als een pudding in elkaar. De prent duurt 86 minuten (als je namen van de cast en crew op het einde van de film nog laat uitlopen), wat nog maar eens bewijst dat wat op de IMDB staat niet altijd correct is.

*1,5*

avatar van PersianKill

PersianKill

pimp-juice schreef:

En dan geef je hem toch 5 sterren?

avatar van Bloody Mary

Bloody Mary

rotslechte film! 1*

avatar van Phantasm

Phantasm

Weinig horror gezien en wat de afbeelding van de kinderwagen betreft, waar slaat dat op?????